Ota oikea suunta henkilöstöasioissa, onnistuneita valintoja jo vuodesta 1993

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Perheyrityksen omistajana ja toimitusjohtajana toimii Nina Koskinen. Toimistomme sijaitsee Tampereen ytimessä, Tammerkosken kupeessa.

Meidät tunnetaan pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina jo lähes 30 vuoden ajalta. Yrityksemme kasvun ja kehityksen myötä palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä.

Katso avoimet työpaikat!

Olemme linkki sinun ja unelmatyöpaikkasi välillä

Eri toimialojen asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti kauttamme sopivia tekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin. Etsitpä sitten kokoaikaista tai osa-aikaista työtä, tarjoamme työnhakijalle erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi ja suorahaut sekä soveltuvuusarvioinnit.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta sekä yritykselle että työntekijälle. Yritykselle se on erinomainen, lähes riskitön ratkaisu ja soveltuu esimerkiksi ruuhkahuippuihin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin. Joustava ratkaisu se on myös silloin, kun liiketoiminnan kasvun jatkuminen on vaikeasti ennustettavaa. Henkilöstövuokrausta on mahdollista käyttää sekä lyhytaikaisiin että pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Alen on tarjonnut henkilöstövuokrauspalveluita liki kymmenen vuoden ajan. Meillä on vahva kokemus henkilöstövuokrauksesta useille eri toimialoille ja työtehtäviin. Me vuokratyöntekijän työnantajana vastaamme työnantajan velvollisuuksista ja hoidamme rekrytointiprosessin yrityksen puolesta. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja Luotettava Kumppani -yritys. Seuraamme aktiivisesti henkilöstöpalvelualan kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme.

Tavoitteemme on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Haluamme ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja henkilöstötarpeita. Teemme läheistä yhteistyötä vuosittain tuhansien eri alojen osaajien kanssa, joka mahdollistaa monipuolisten osaajaverkostojen hyödyntämisen yrityksesi työntekijätarpeissa. Teemme näyttäviä ja monikanavaisia ilmoituskampanjoita ja hoidamme hakuprosessit laadukkaasti, nopeasti ja ketterästi. Yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa huolehdimme siitä, että vuokrahenkilöstömme viihtyy työssään ja kokee työnsä merkitykselliseksi. Hoidamme työsuhteen velvoitteet asianmukaisesti ja aidosti kaikista osaajistamme välittäen.

Yrityksesi voi rekrytoida vuokraosaajan suoraan palvelukseensa niin halutessaan. Yhteistyösopimuksen voimme räätälöidä yrityksesi tilanteen mukaan.

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja henkilöstövuokrauspalveluistamme.

Rekrytointi

Rekrytointi on julkisen rekrytointiviestinnän keinoin tapahtuvaa osaajien etsintää, löytämistä ja palkkaamista suoraan yrityksesi palvelukseen. Rekrytointipalveluksi se muuttuu, kun ulkoistat koko rekrytointiprosessin tai sen osan rekrytoinnin ammattilaisten suoritettavaksi.

Rekrytoinnilla on merkittävä vaikutus yrityksesi yritys- ja työnantajamielikuvaan, sitä kautta osaajien saatavuuteen ja edelleen yrityksesi menestykseen. Ei ole yhdentekevää, miten tai kenen kanssa yhteistyössä rekrytointia teet. Kilpailu osaajista on kovaa liki kaikilla toimialoilla ja tehtävätasoilla. Muuttuneessa maailmassa rekrytointiviestintä on muuttunut kohdennetuksi, monikanavaiseksi viestinnäksi. Osaamisen ja kyvykkyyksien tunnistamisesta on tullut entistä haastavampaa ja hyvästä hakijakokemuksesta perusedellytys. Kehityksessä mukana pysyminen edellyttää myös jatkuvaa ajan hermolla oloa.

Jos tunnet, että et ole näissä vahvimmillasi tai sinulla ei ole riittävästi aikaa rekrytointiprosessin huolelliselle läpiviemiselle, on kenties syytä harkita yrityksellesi sopivan rekrytoinnin ammattilaisen hyödyntämistä. Me Alenilla olemme tarjonneet rekrytointipalveluita jo yli 25 vuoden ajan. Avainkonsulteillamme on parinkymmenen vuoden kokemus rekrytoinneista useille eri toimialoille ja tehtävätasoille – tekijöistä ja asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Meillä on kokemusta ja osaamista tukea yritystäsi rekrytoinnin haasteissa. Seuraamme aktiivisesti rekrytoinnin kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme.

Tavoitteemme on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä. Huolellisen perehtymisen ja ymmärryksen kautta rakennamme houkuttavan, monikanavaisen ja yrityksesi näköisen rekrytointikampanjan. Tarjoamme myös sosiaalisen median osaamisemme ja verkostomme käyttöösi. Konsultoimme ja autamme sinua kaikissa rekrytoinnin vaiheissa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja rekrytointipalveluistamme.

Suorahaku

Suorahaku on tehokas palvelu silloin, kun osaajaa ei löydy julkisen haun keinoin, avoimesta tehtävästä ei haluta kertoa julkisesti tai julkisen haun ohella halutaan kartoittaa laajemmin potentiaaliset osaajat.

Nykyisin digitaalisuus ja sosiaalinen media ovat tuoneet osaajien massat liki kaikkien tavoitettavaksi; samassa yhteydessä on laventunut myös suorahaun käsite. Suppeimmillaan suorahaku voi olla osaajakartoitus LinkedInin avulla ja laveimmillaan kokonaisvaltainen toimiala-, kilpailija- ja osaajakartoitus.

Alen on tarjonnut suorahakupalveluita jo yli 25 vuoden ajan. Avainkonsulteillamme on parinkymmenen vuoden kokemus suorahausta useille eri toimialoille ja tehtävätasoille, asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Tarjoamme suorahakupalveluita sekä kevyemmillä että perinteisillä kokonaisvaltaisilla palvelumalleilla. Myös hybridimalli, jossa yhdistetään suorahakuun rekrytointiviestintä, on mahdollista.

Monipuolisen kokemuksemme kautta meillä on kyky ymmärtää syvällisesti yrityksesi liiketoimintaa ja rekrytointitarpeitanne, sekä halu tutustua teihin myös ihmisinä. Seuraamme aktiivisesti suorahaun kehitystä ja tuomme uudet käytännöt ketterästi osaksi palveluitamme. Meillä on kyky, osaaminen ja halu täyttää vaativammatkin suorahaulle asetetut vaatimukset. Käytämme edistyneitä tiedonhaun keinoja ja tarvittaessa haastavimpiin ylemmän tason suorahakutoimeksiantoihin hyödynnämme kumppaniverkostomme research-palveluita. Verkostoidumme aktiivisesti niin perinteisin kuin sosiaalisen median keinoin. Tarjoamme yrityksemme ja henkilökohtaiset verkostomme käyttöösi osana suorahakupalveluitamme.

Olethan meihin yhteyksissä, mikäli haluat kuulla lisää meistä ja suorahakupalveluistamme.

Alen Consulting Oy, Tampere
Alen Consulting Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Alen Consulting Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.