Varaa aika
Varaa aika

ETÄTUNNISTAMISELLA TEHOKKAAMPAA LIIKETOIMINTAA

Parhaat tavat yritysten liiketoiminnan tehostamiseksi vaativat usein vain oivallusta uusista ratkaisutavoista. Me näemme asiakasyritystemme liiketoiminnan solmukohdat ja luomme heille etätunnistukseen perustuvia ratkaisuja tavaroiden, ihmisten ja faktojen hallintaan ja sen tuoman arvon tunnistamiseen ja hyödyntämiseen.

Tarjoamme etätunnistuksen parasta osaamista ja käytännöllisiä RFID/NFC- ja viivakooditekniikkaratkaisuja osaksi asiakkaidemme ja kumppaneidemme liiketoimintaa.

Toimintamme perustuu kumppanuuteen, yritysten liiketoiminnan ymmärtämiseen ja hyödyntuottomahdollisuuksien tunnistamiseen. Tapamme ratkaista asioita taipuu niin suuriin kuin pienempiinkin haasteisiin sekä osaksi mittavampia projekteja.

Ratkaisulähtöinen ajattelu merkitsee asiakkaillemme selkeitä säästöjä, rauhaa keskittyä täydellisesti omaan ydintoimintaan ja kasvun mahdollisuutta.

RFID-ratkaisu käytännössä

RFID eli radiotaajuinen etätunnistus on äärimmäisen toimiva ja tarkka maailmanlaajuisesti käytetty menetelmä tiedon etälukuun ja tallennukseen. Järjestelmä rakentuu perustasolla tunnisteista, lukijalaitteista ja antenneista, sekä tietokannasta ja ohjelmistosta. Meidän kauttamme saat tämän kaiken vaivattomasti yhden oven takaa.

Ei ainoastaan järjestelmiä, vaan myös asiantuntijuutta kokonaiskuvaa varten

Emme pelkästään auta RFID-pohjaisten teknisten ratkaisujen toteuttamisessa, vaan hyötynäkökohtiin pureudutaan koko liiketoiminnan kehittämisen kantilta. Siksi jokainen ratkaisukin on hiottu puhtaasti aina todellisten tarpeiden ja hyötyjen pohjalta, toiminnanohjauksen konsultoinnin tuloksena. Onko yrityksessäsi kenties lovi teknisissä palikoissa, osaamisessa, koko järjestelmässä vai käyttötavoissa? Otetaan asioista selvää yhdessä ja liiketoimintasi, asiakaspalvelusi, sekä logistiikkaketjusi saadaan tehostumaan takuuvarmasti! Henkilökohtaista alkukartoitusta varten voi varata oman, ilmaisen puolituntisesi

Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Aksulit Oy, Jyväskylä
Tuotemerkit
CIPHERLAB, MTI, ACR, ACS, NTAG, Ultralight, RFIdeas, Datalogic, BarTender, TSC, Honeywell, Citizen, Confidex, Mifare, Smartrac, Unitech, Wisteq, Zebra

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:00
Avoinna vielä 5h 8min
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Aksulit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.