Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Muovien työstöä ja tukkukauppaa

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Meillä on Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta. Muovista osaamista meillä on jo neljältä vuosikymmeneltä. Yhtiön toiminnan laatu ja jatkuva kehittäminen varmistetaan ISO 9001 -sertifioidulla laatujärjestelmällämme.

Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden laite- ja koneenvalmistajat, sekä kaupan ja rakentamisen ammattilaiset. Tarjoamme osaamistamme ja asiantuntemustamme muoveissa jo tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen. Kanssamme varmistat oikean materiaalin oikeaan käyttökohteeseen sekä parhaat mahdolliset työstömenetelmät.

Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Aikolon Oy Vantaa, Vantaa
Tuotemerkit
Polyeteenit, Durostone, Oilamid, Lubramid, Ceradur, Calaumid, Starlight, Lightben

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:00
Pe
08:00-14:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Aikolon Oy Vantaa

piilota/avaa sisältö
2.8
 / 5
(2)
Johannes
30.10.2020
Palvelu toimi alusta loppuun kuin rasvattu
Käytin turkulaisena Helsingissä sovellusta ja ilokseni voin mainita että kaikki sujui kivasti. Applikaation paikannus toimi, mikä helpotti kun en ennestään tuntenut aluetta. Kertoi hinnan kätevästi etukäteen ja arvio taksin saapumisesta piti jotakuinkin paikkansa. Taksikyyti oli vielä kaiken lisäksi mukava.

Satu Boelius
14.06.2020
ei tullut tilattuna aikana
Eilen 12.06.2020 soitin noin 21.00 maissa taksipalveluunne numeron 02 Taxi kautta ja tilasin auton kello 22.45 osoitteeseen Rekitie 1, Pori. Vastaus kuului: "auto tulee 10 minuutin kuluttus". Vastasin: "kuten sanoin, haluan auton kello 22.45, eikä heti. Peruutitte "heti" tilauksen ja kerroitte siirtvänne puhelun Menevä auto palveluun. Siirretystä palvelusta tilasin auton kuten edellä. Vahvistus tuli tekstiviestinä 22.37: "Menevä auto JKV-683 (MBB) on vahvistanut tilauksesi. Voit seurata kyytisi saapumista: HTTPS://URL.020202.fi/bTanaun2e2. Tarvittaessa tavoitat kuljettajan numerosta: 003584577501616. Terveisin, 02 Taxi. 22.45 menimme odottamaan autoa ja kun sitä ei kuulunut soitin kuljettajalle, koska meillä oli todellinen kiire ehtiä Reposaaren viimeiselle bussille 23.05. Kuljettaja vastasi olevansa tulossa Vaasasta ja olevansa paikalla noin 12 minuutin kuluttua. Ilmoitin, että se ei riitä, koska bussi lähtee23.05 Matkakeskuksesta, jolloin kuljettaja lupasi tulla mahdollisimman nopeasti. Kello 22.57 tarkistimme vielä 020230 numerosta mikä on tilanne, eli miten pääsemme Reposaareen, jos ajoissa tilaamanne kuljetus ei tule ajoissa. Auto saapui em. puhelun kestäessä noin klo 23.00 ja matka keskustaan alkoi. Ohjeistimme kuljettajaa ajamaan Liisantorin pysäkille, jonne saavuimme samaan aikaan bussin kanssa. Joten loppu hyvin, mutta Aitotaksin toiminnasta jää paljon toivomisen varaa. Olemme puolisoni kanssa käyttäneet taksipalvelua paljon vuodesta 1984 alkaen, useasti ennekkotilauksella. Ongelmia ei ennen ole ollut ja paikallinen taksi on hoitanut tehtavänsä esimerkillisesti. Nyt huolestuttaa tämän tyyppinen välinpitämättömyys maksavista asiakkaista. Toivottavasti, ette mene Bernerin sinänsä katastrofaalisen taksilakiuudistuksen taakse piiloon, vaan otatte tämän palautteen rakentavana palvelunparannusmahdollisuutena. Lopuksi kysyn vielä, että voiko Aitotaksin ja muiden taksiyhtiöiden ennakkotilauksiin enää luottaa? Terveisin Satu Boelius, Työfysioterapeutti ELV, Ku