Lyhyt terapiaa, psykodynaamista terapiaa ja coachausta Helsingissä

Acceptus tarjoaa kognitiivista lyhyttä psykoterapiaa, psykodynaamista terapiaa, mentorointia ja coachausta asiakkailleen. Terapeuttimme Tarja Vazisa on helposti lähestyttävä, kokenut ja ammattitaitoinen, ymmärtävä kuuntelija.

Terapia

Autan asiakkaita mm. tunne-elämän haasteissa, elämän kriiseissä, uniongelmissa, haitallisista riippuvuuksista vapautumisessa, ahdistuksessa, masennuksessa ja ihmissuhdeongelmissa. Keskeisiä työskentelykohteita ovat ihmiselle haittaa tuottavat ajatukset, uskomukset ja näihin liittyvät epämiellyttävät tunteet. Kognitiivisen terapian johtoajatuksena on, että ajatukset ja tunteet nivoutuvat toisiinsa. Tutustumalla vallitseviin ajatustottumuksiin mm. terapiakeskustelujen ja -harjoitteiden, päiväkirjaan kirjaamisen, hiljentymisen, meditoinnin tai mindfulnessin avulla on mahdollista muokata ajatuksia joustavampaan suuntaan ja saada aikaan muutos myös tunnekokemuksessa. Terapiassa harjoitellaan uusia ja toimivampia käyttäytymis- ja toimintatapoja.

Valmennus

Tarjoan Systemic Business Coaching -valmennusta työelämän haasteisiin ja muutoksiin, jonka avulla pyrimme vähentämään stressiä, sekä vapauttamaan piilossa olevan potentiaalin ja voimavarat. Yhteinen päämäärämme on suorituskykysi parantaminen, tavoitteidesi saavuttaminen, sekä itsetuntemuksesi lisääntyminen järjestelmällisen kehitys- ja oppimisprosessin avulla.

Vastaanotto sijaitsee Länsi-Helsingissä, mutta vastaanotan asiakkaita nyt myös etänä tarpeidesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustu aiheeseen lisää kotisivuillani!

Acceptus, Helsinki
Acceptus, Helsinki
Acceptus, Helsinki
Acceptus, Helsinki
Acceptus, Helsinki

Aukioloajat

Ke
10:00-19:00
Avoinna vielä 46min
To
10:00-17:00
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
12:00-19:00
Ti
10:00-19:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Acceptus

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.