Laadukasta kiinteistönvälitystä ja ammattitaitoista varallisuudenhoitoa pääkaupunkiseudulla

Asunnon myynnin yksi tärkeimmistä edellytyksistä on oikein asetettu hintapyyntö, joka perustuu toteutuneisiin asuntokauppoihin, kiinteistön sijaintiin sekä asunnon yksilöllisiin ominaisuuksiin. Lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, joka hallitsee myynnin ja asiakaspalvelun.

Asunnon tai kiinteistön myynnin tulee olla henkilökohtaista, kiinteistönvälittäjäsi tulee olla ammattitaitoinen, tavoitettavissa ja ennen kaikkea oikeasti välittää tekemisistään - ihan kuin omaa kotiaan olisi myymässä. Kysy suosituksia ja vaadi parasta varallisuudenhoitoa auktorisoidulta (SKVL) välitystoimistolta!

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille. Varataan aikaa noin tunti ja saat kattavan markkinatilannekatsauksen, myyntisuunnitelman ja realistisen arvion asunnostasi tai kiinteistöstäsi.

Tutustu ammattitaitoisiin kiinteistönvälittäjiin kotisivuillamme.

Tutustu myös blogiini!

Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä, joten laita viestiä tai soita!

Arja on avain onnistuneeseen asuntokauppaan!

Arja Oreschnikoff on Etelä-Suomen maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, tunnus: 402000/223

Kaupanvahvistajaa tarvitaan todistamaan oikeaksi seuraavat kiinteää omaisuutta koskevat luovutukset: kauppa (myös esisopimuksiin), lahja ja vaihto sekä niiden korjaukset, täydennykset ja purut. Luovutuksen kohteena voi olla koko kiinteistö, sen määräosa tai määräala sekä myös osuus yhteisiin maa- ja vesialueisiin.

Kaupanvahvistaja vahvistaa kiinteistön luovutuksen allekirjoittamalla todistuksen luovutuskirjaan, kaikkiin kappaleisiin. Ennen kiinteistön luovutuksen vahvistamista kaupanvahvistaja tarkistaa luovuttajien sekä luovutuksen saajien henkilöllisyyden sekä sen, että luovutuskirja on laadittu maakaaren 2 luvun 1 §:ssä säädetyllä tavalla.

Kaupanvahvistaja antaa luovutuksensaajalle ohjeet lainhuudon hakemista varten ja molemmille luovutusosapuolille tiedotteen, jossa selostetaan henkilötietojen käyttötarkoitus.

Kaupanvahvistaja tarkistaa kiinteistötunnuksen kiinteistörekisteristä ja laatii sähköisen kiinteistöluovutusilmoituksen maanmittauslaitokselle kahden arkivuorokauden kuluessa luovutuksen vahvistamisesta liittämällä mukaan luovutussopimuksen. Kaupanvahvistajan vahvistamista kiinteistöjen luovutuksista ja esisopimuksista viedään tiedot Maanmittauslaitoksen ylläpitämään kiinteistöjen kauppahintarekisteriin sekä lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin.

Kaupanvahvistajan palkkiota säädetään asetuksella. Vuonna 2017 palkkio on 120 euroa luovutukselta + matkakulut. Lisäksi peritään mahdolliset asiakirjojen hankintakustannukset. Viralliset asiakirjat, lainhuuto- ja rasitustodistus, kiinteistörekisteriote ja karttatuloste maksavat 18 €/kpl + alv 24 %.

A Oreschnikoff Oy - Arja Oreschnikoff LKV, Helsinki
A Oreschnikoff Oy - Arja Oreschnikoff LKV, Helsinki
A Oreschnikoff Oy - Arja Oreschnikoff LKV, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu