Oripää

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Oripään parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Oripäässä

Oripää on pikku kunta Varsinais-Suomessa, Loimaan, Pöytyän ja Säkylän naapurissa, jossa eletään maaseutumaisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä.

Juurikin luonnosta löytyy Oripäässä elämyksiä. Retkeile Polvarin polulla tai ”pikkulapiksi” kutsutulla Harjureitin lakeuksilla. Hiihdä talvisin hyvin hoidetuilla laduilla ja piipahda Myllykylän Myllylähteellä, joka on Pohjoismaiden suurimpia lähteitä. Luonnon ihmeitä, ihanuuksia ja tilaa riittää virkistymiseen monella tapaa.

Vai oletko intohimoinen maajussi? Oripään omalla lentokentällä järjestetään nimittäin joka toinen kesä pohjoismaiden suurin maatalousnäyttely OKRA. Siellä pääsee kokemaan tuhansien messukävijöiden riemun ja satojen näytteilleasettajien annin, oheisohjelmaa unohtamatta.

Jos kulttuuriin tuntee kaipuuta, kannattaa käväistä Syrjämän ateljeekodissa tai Hartmannin museomökissä. Pidempään viipyvälle löytyy mukavia majoituspaikkoja ja tietysti kunnan monipuoliset palvelut, jotka sijaitsevat kaikki lähellä.