Myrskylä

Uudenmaan maakunta
Löydä Myrskylän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Myrskylässä

Myrskylä on Uudellamaalla sijaitseva kunta, jonka maisema on järvineen ja harjuineen hyvin vaihteleva. Kunnassa on vajaa 2 000 asukasta, ja se on maamme toiseksi pienin kaksikielinen kunta. Myrskylän naapurikuntia ovat Porvoo, Askola, Pukkila, Orimattila, Lapinjärvi sekä Loviisa.

Myrskylä tarjoaa luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä erilaisia tonttivaihtoehtoja kirkonkylän taajamassa ja haja-asutusalueilla. Joustavat ja hyvin toimivat lähipalvelut ovat saatavilla sekä suomen että ruotsin kielellä. Keskustassa sijaitseva Kirkkojärvi on kesäisin viihtyisä uimaranta sekä talvisin suosittu luistelu- ja hiihtopaikka.

Nelinkertainen olympiavoittaja Lasse Virén on kotoisin Myrskylästä. Hänen mukaansa on nimetty juoksutapahtuma Lassen hölkkä sekä Lassen polku, joka sijaitsee Virénin vanhoissa harjoittelumaisemissa. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat Myrskylän kartano ja kirkonkylässä sijaitseva Myrskylän kirkko. Kesäisin voi pyörähdellä lavatanssien tahtiin Kiparkatissa sekä Kankkilassa. Kesäisin avoinna oleva Myrskylän kotiseutumuseo tutustuttaa vierailijat paikalliseen historiaan. Tervetuloa tutustumaan!