Karijoki

Etelä-Pohjanmaan maakunta
Löydä Karijoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Karijoella

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Karijoki kutsuu kävijää puhtaiden vesistöjen ja vehreyden värittämiin maisemiin. Siellä pohjavedet ja lähteet ovat niin kirkkaita, että niistä osa päätyy jopa Hartwallin pulloihin! Paikkakunnan nimeä kantavassa joessa on myös varsin hyvät taimenapajat.

Karijoen maastot tarjoavat upeat puitteet ulkoilmaihmisille. Kakkorivuorelle pääsee taittamaan talvisia, pitkiä hiihtolatuja sekä levähtämään Kakkorin hiihtomajalla. Iso Kakkorin kallioilta avautuu upea näkymä pitkälle Karijon ja Kauhajoen suuntaan.

Karijoen erityisyys on ennen kaikkea Susiluola, joka on ainutlaatuinen, Pohjoismaiden ainoa vastaava nähtävyys. Kaivausten mukaan Susiluolan jäännökset saattavat olla jopa 120 000 vuoden takaa. Luonnon ja menneiden aikojen taidonnäytteitä on myös Muinaisvuorten reitistö, varrelta löytyvine vuorineen.

Karijoen pieni, 1 300 asukkaan kunta tarjoaa pidemmäksi aikaa jääville turvallista, väljää ja edullista asumista, kunnossa olevien peruspalveluiden kera.