Jämijärvi

Satakunnan maakunta
Löydä Jämijärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Jämijärvellä

Jämijärvi – Satakunnan helmi kauniin Jämijärven äärellä, jossa viihtyy niin asukas kuin lomailija. Jämijärvi tarjoaa ainutlaatuisen luonnon ja paljon tekemistä elämyksellisen Jämin merkeissä.

Jämillä vaelletaan harvinaisen luonnon keskellä, ja ihaillaan Suomen korkeimpia harjuja sekä kirkasvetisiä lähteitä. Talvisin hiihdetään ja levähdetään laavuilla. Alueella onkin erinomaiset puitteet hiihtoon. Latuverkostoa on yli 100 km, ja hiihtotunnelissa päästään ladulle ulkolämpötiloista huolimatta.

Jämijärvellä sijaitsee myös ilmailukeskus, jossa voi harrastaa mm. laskuvarjohyppyjä, taitolentoa, varjoliitoa ja monia muita lajeja. Keskuksessa niin ikään kilpaillaan aina mm-tasolla asti ja järjestetään kansainvälinen Jämi Fly In -lentonäytös.

Jämijärvelle asukkaaksi mielivä pääsee keskelle maalaismaisemaa ja luonnon rauhaa. Kunnassa on myös erinomaisia mahdollisuuksia vapaa-ajan asumiseen.