Fonecta Tampere - markkinoinnin asiantuntijat mansesta

Fonectan Tampereen toimisto sijaitsee Finlaysonin ikonisissa punatiilirakennuksissa. Maisemat konttorin ikkunoista hivelevät silmiä: vieressä virtaa Tammerkosken yläjuoksu vahvana ja voimakkaana. Kylä täälä kelpaa!


Toimiston väki tunnetaan omistautuneista asiantuntijoistaan ja huikeasta huumoristaan. Täällä näkee fonectalaisen mentaliteetin aidoimmillaan: meille jokainen asiakas on tärkeä, ja laadukkaaseen palveluun panostetaan yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Entäs se huumori? Sen avulla otetaan lämpimästi vastaan myös muiden toimipisteiden fonectalaiset. Mitäpä muuta voisikaan odottaa Kummelin kotikaupungissa?

Asiakaspalvelun ammattilaisia ja digimarkkinoinnin moniosaajia

Tampereen fonectalaisiin kuuluu niin palveluneuvojia, myynnin asiantuntijoita, HR-asiantuntijoita, markkinoinnin ja viestinnän osaajia, verkkolöydettävyyden ammattilaisia, analytiikan taitureita kuin it-guruja. Naapuritiimistä löytyykin lähes aina joku, jolta voi pyytää apua ja myös oppia uutta.


Asiakaspalvelun tiimi palvelee sekä yritysasiakkaita että muita fonectalaisia niin puhelimessa, chatissa kuin sähköpostitse. Mikäli olet Finder.fi-, Numeronetti- tai Yrityspakettiasiakas tai kysynyt vaikkapa sopimus- ja laskutusasioista, olet saattanut asioida juuri Tampereen asiakaspalvelumme kanssa.


Tiedätkö, miltä yrityksesi näyttää netin eri kanavissa? Verkkolöydettävyys-tiimi auttaa varmistamaan, että yrityksen yhteystiedot, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot ovat oikein ja yhtenäiset niin Fonecta.fi:ssä, Finder.fi:ssä kuin lukuisissa muissakin kanavissa. Näin yrityksesi asiakkaat löytävät luoksesi silloin, kun yrityksesi on auki, soittavat oikeaan puhelinnumeroon ja löytävät uusille kotisivuillesi. 


Puhelin- ja kenttämyyntitiimien asiantuntijamme puolestaan vastaavat siitä, että yritysasiakkaamme saavat heille sopivimmat digitaalisen markkinoinnin palvelut. Panostamme asiantuntijoidemme kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme tarjota tämän hetken tehokkaimmat markkinoinnin ratkaisut toimialasta riippumatta.


Olipa yrityksesi aloitteleva startup-yritys, pitkän linjan toimija tai kansainvälinen konserni, avullamme saat tavoitteellista ja tuloksellista markkinointia, joka pohjautuu aina yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja mittareihin.

Satakunnankatu 18A,  33210 Tampere

Yhdessä olemme enemmän

Mikä tekee Fonectan Tampereen konttorista erityisen? Hyvän huumorin lisäksi ehdottomasti hyvä yhteishenki.


Vaikka etäpäiviäkin vietetään, toimistolle on aina mukava tulla. Sitä toki avittavat yhteiset palapeliprojektit, tiukat korttipelit, Movember-haasteet, ja huvitoimikunnan järjestämät yhteisaamiaiset ja tapahtumat, mutta ennen kaikkea mukava ja yhteen hiileen puhaltava porukka.

Työntekijöidemme tunnelmia

 • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
  03.06.2019
  Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

  Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

  Lue lisää
 • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
  16.04.2019 - Katja Patojoki
  Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

  Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

  Lue lisää
 • Lilli ja Johanna auttavat yrittäjiä menestymään markkinoinnin avulla.
  27.11.2018 - Johanna Kuusisto & Lilli Päivärinta
  DIGIKUNTOON-KIERTUE PYSÄHTYI OULUUN


  Johanna ja Lilli tästä Fonectan Porin konttorilta taas, moikka!

  Tämä viikko onkin meille poikkeuksellinen kun ollaan koko viikko konttorilla eikä tälle viikolle ole tiedossa lainkaan reissuja. Toki edellisen blogitekstin jälkeen (Lappeenranta-Lahti) nopeat naiset ovat ehtineet käymään jo katsastamassa sekä Forssan että Riihimäen yrittäjät Digikuntoon-tapahtumissa, ja HAMKin tilat kahdessakin eri kaupungissa.
  Lounaspaikkoja ehdimme tutkimaan hyvän määrän ja löydettiin niiden lisäksi tutuksi tuli Riihimäeltä juuri auennut uusi lelukauppa, missä pääsimme itse yrittäjä Janne Katajan kainaloon.

  Oulussa puhetta LinkedInistä

  Viime viikolla olimme mukana Digikuntoon tapahtumassa Oulussa, joka järjestettiin toistamiseen yhdessä BusinessOulun kanssa. Rattoisaan matkaamme sisältyi autossa oleilua 1000 kilometriä sekä 14 istuttua tuntia. HUH! Mutta onneksi Oulu ja oululaiset yrittäjät olivat yhtä ihania kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tämä Digikuntoon vol.2 osio keskittyi B2B-puolen asioihin, joten keskusteluja syntyi erityisesti LinkedInistä sekä datasta ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksista.

  Tapasimme tilaisuudessa Katri Ravenin Oulun Sydänkeskus Oy:ltä ja hän kertoi mitä asioita hän arvostaa markkinointikumppanissa:
  ”Markkinointikumppanissa arvostan selkeää, suomenkielistä, ymmärrettävää keskustelua sekä selkeitä vastauksia ja tietoa siitä, miten kumppanuus palvelee käytännössä Oulun Sydänkeskusta. ”

  Miksi Sydänkeskus valitsi juuri Fonectan kumppaniksi?

  ”Asiakkuus alkoi ajanvarauspalvelusta ja siitä oli helppo jatkaa yhteistyötä. Arvostan Fonectassa helppoa tavoitettavuutta asiakaspalveluun ja omaan yhteyshenkilöön. Kysymyksiin saa vastauksen asiantuntevasti ja selkeästi.”

  Suosittelisitko Fonectaa myös muille yrityksille?

  ”Suosittelen ja juuri suosittelinkin. Oman yhteyshenkilön kautta on onnistunut kaikki asiat, vaikka ne eivät olisikaan hänen erikoisosaamisaluettaan.”
  Välillä täytyy huilata konttorilla ja nauttia tuttuja lounaita, mutta onneksi ensi viikolla taas pääsemme yrittäjien pariin Vaasaan. 29.11 Uusyrityskeskus Startia ja Fonecta järjestävät Digikuntoon vol.2 tapahtuman Sokos Hotelli Vaakunassa. Jos vain suinkin kykenet ja innostut asiasta niin tule sinäkin paikalle. Stay tuned!! Helsingin Digikuntoon-tilaisuus tulossa 14.12.2018

  Ja juna kulkee taas…

  Kirjoittajat työskentelevät Fonectalla digitaalisen markkinoinnin parissa ja auttavat yrityksiä löytymään verkosta ja kasvattamaan liiketoimintaansa – joka päivä. Johanna ja Lilli puhuvat suomalaisten yrittäjien kanssa markkinoinnista mieluiten porin kielellä epämääräisiä termejä välttäen.

  Lue lisää