Henkilöt ja yritykset yhdestä hausta

Fonecta — löydämme yrityksellesi juuri oikeat asiakkaat

Fonectan historia alkoi puhelinluetteloista, joista suomalaiset etsivät yrityksiä ja niiden yhteystietoja. Nyt tietoa haetaan luetteloiden sijaan verkosta. Fonecta auttaa edelleen saattamaan yhteen yritykset ja tietoa etsivät asiakkaat – tällä kertaa digitaalisissa kanavissa.

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani. Ratkomme asiakkaidemme kanssa löydettävyyteen, markkinointiin ja asiakasymmärrykseen liittyviä haasteita. Tarjoamme apua aina kotisivujen rakentamisesta tulokselliseen verkkomainontaan. Ja mikä parasta, saat kaikki palvelut saman katon alta.

Löytyykö yrityksesi netistä?

Tiedätkö, mitä tietoja yrityksestäsi löytyy esimerkiksi hakukoneista, nettikartoista ja sosiaalisen median eri kanavista? Entä ovatko tiedot ajan tasalla? Tee maksuton testi!

Testaa nyt!
Tukenasi markkinoinnissa

Markkinointi ei ole aina helppoa, mutta onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Fonecta on kokonaisvaltainen markkinointikumppanisi - saat tehokkaimmat ratkaisut saman katon alta.

Tutustu palveluihimme
Fonecta yrityksenä

Olemme muuttaneet liiketoimintamme täysin viime vuosien aikana. Lue lisää Fonectasta yrityksenä. Katso myös avoimet työpaikat - etsimme joukkomme jatkuvasti uusia kykyjä!

Tutustu Fonectaan