Henkilöt ja yritykset yhdestä hausta

Fonecta — löydämme yrityksellesi juuri oikeat asiakkaat

Fonectan historia alkoi puhelinluetteloista, joista suomalaiset etsivät yrityksiä ja niiden yhteystietoja. Nyt tietoa haetaan luetteloiden sijaan verkosta. Fonecta auttaa edelleen saattamaan yhteen yritykset ja tietoa etsivät asiakkaat – tällä kertaa digitaalisissa kanavissa.

Olemme yrityksesi kokonaisvaltainen kumppani. Ratkomme asiakkaidemme kanssa löydettävyyteen, markkinointiin ja asiakasymmärrykseen liittyviä haasteita. Tarjoamme apua aina kotisivujen rakentamisesta tulokselliseen verkkomainontaan. Ja mikä parasta, saat kaikki palvelut saman katon alta.

Askarruttaako koronavirus?

Löydät ajantasaisimmat ohjeistukset ja tiedot koronaviruksesta sekä tärkeimmät yhteystiedot Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta.

Siirry THL:n sivuille
Tarkista maksutta yrityksesi tiedot netissä

Löytyykö yrityksesi tiedot niistä netin kanavista, joista asiakkaasi niitä etsivät? Ja ovatko tiedot varmasti oikein? Tarkista maksutta!

Tarkista tiedot nyt
Tukenasi markkinoinnissa

Markkinointi ei ole aina helppoa, mutta onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Fonecta on kokonaisvaltainen markkinointikumppanisi - saat tehokkaimmat ratkaisut saman katon alta.

Tutustu palveluihimme