Fonecta Jyväskylä - joustavasti asiakkaan asialla

Fonectalaisiin voit törmätä myös Jyväskylässä! Fonectan Jyväskylän toimipiste sijaitsee aivan keskustassa, Messuaukion vieressä. 


Se tunnetaan asiakkailleen omistautuneista media-asiantuntijoistaan, jotka auttavat yrittäjiä ja yrityksiä digimarkkinoinnissa niin Keski-Suomessa kuin valtakunnallisesti. Ei tartte yrittäjän seistä käet taskussa, kun näkyvyys on kunnossa!

Etänä tai toimistolla, onnistutaan yhdessä

Varsinaisen konttorin lisäksi Jyväskylän seudulla toimii useita kotitoimistoja: virtuaalitiimiläiset nimittäin tekevät etätyötä kotoa tai vaikkapa kesämökiltä käsin. Kun työmatkoihin ei kulu aikaa, lisääntyneen vapaa-ajan voi käyttää vaikkapa aamulenkkiin tai muihin harrastuksiin. 


Entä sitten työkaverit? Tiimikaverit, esimies ja muut fonectalaiset ovat linjoilla mukana, joten apua, tukea ja tsemppiä on aina tarjolla, olipa sitten etänä tai toimistolla. Se onkin suuren digimarkkinoinnin talomme ehdottomia etuja niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme.


Kun saman katon alta löytyvät niin mainonnan, viestinnän, myynnin kuin esimerkiksi analytiikan asiantuntijat, voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa huomioidaan markkinoinnin jokainen alue ja kanava. Parhaat onnistumiset tapahtuvat yhdessä – sekä asiakkaan että työkaverien kanssa.

Piippukatu 11,  40100 Jyväskylä

Työntekijöidemme tunnelmia

  • Markkinointijohtaja Katja Laaksonen kertoo Fonectan markkinointirekryistä
    20.05.2021
    Fonectalla puhaltavat uudet tuulet

    Panostamme markkinointiin ja syömme omia lääkkeitämme.

    Lue lisää
  • Tiina Takala kilpailee itsensä kanssa
    03.06.2019
    Mikä merkitys kisoilla ja kilpailuilla on myyjän työlle?

    Yksi myyntityöhön liitettävistä myyteistä on, että myyjät ovat kilpailuhenkisiä. Pitääkö väite paikkansa ja millainen rooli erilaisilla kilpailuilla on myyntityölle? Fonecta on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja myyjiä kannustetaankin useilla eri tavoilla menestymään mahdollisimman hyvin työssään. Kysyimme kahdelta Fonectan huippumyyjältä, millainen vaikutus kilpailuilla ja muilla kannustimilla heidän työlleen on.

    Lue lisää
  • Katja Patojoki Fonectalta kiittelee myynnin koulutuksia
    16.04.2019 - Katja Patojoki
    Miksi myyntityössä jatkuva koulutus on niin tärkeää?

    Fonectalla oli suuri ilo toimia tänä vuonna Ammattikorkeakoulujen myynnin opiskelijoiden Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina. Pääsimme yrityksenä seuraamaan aivan aitiopaikalta myynnin opiskelijoiden valmistautumista kilpailuun sekä luonnollisesti itse loppukilpailua. Omassa roolissani Fonectan henkilöstöjohtajana vastaan myös meidän henkilöstömme osaamistason ylläpitämisestä ja olikin ilo nähdä minkä valtavan työn opiskelijat kisaan valmistautuessaan ja Turussa kilpaillessaan tekivät ja millä omistautumisella he olivat liikkeellä. Samaa intoa näen päivittäin meidän omassa henkilökunnassamme.

    Lue lisää