Testaa, miten yrityksesi tiedot löytyvät netistä!

Syötä tarvittavat tiedot kenttiin ja paina Skannaa-nappia. Voit tarkistaa kerralla useamman toimipaikan näkyvyyden. Skanneri käy läpi suosituimmat verkkopalvelut ja tarkistaa tietojesi löytymisen ja oikeellisuuden.

Skannataan...

Haluan skannata kaikki toimipaikat.
Tietosuojaehdot täytyy hyväksyä
Yrityksesi tiedot

Skannauksen tulokset: {{vm.getResultTitle()}}

Palvelussa tapahtui sisäinen virhe

Varmista, että yhteystietosi ovat yhdenmukaiset ja oikein kaikissa kanavissa, niin sijoitut Googlen hakutuloksissa paremmin.
Varmista, että yhteystietosi ovat yhdenmukaiset ja oikein alla olevissa kanavissa, niin sijoitut Googlen hakutuloksissa paremmin.

Yhteystietosi ovat ajan tasalla Fonectan kanavissa, mutta on mahdollista, ettet löydy asiakkaiden etsiessä tuotteitasi ja palveluitasi.

Varmista, että myös verkkosivusi palvelevat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Testaa verkkosivujesi laatu maksutta.

Alla näet skannatut toimipaikat ja näiden tiedot. TULOS-sarake kertoo, kuinka monessa kanavassa kyseisen toimipaikan tiedot olivat kunnossa.

Skannerin tiedot ovat viitteellisiä, sillä eri palvelut voivat näyttää eri määrän tietoja eri muodoissa.

Tämä tulosnäkymä on muokattu mobiililaitteille

Näet kattavamman testituloksen, kun avaat sähköpostiisi lähettämämme linkin suuremmalla näytöllä (esim. kannettavalla tietokoneella).

Asiakkaat etsivät yritystäsi lukuisista eri palveluista, kuten hakukoneista, sosiaalisesta mediasta ja karttapalveluista - alla näistä muutamia. Varmista, että tietosi ovat löydettävissä ja ajan tasalla, niin pysyt mukana kilpailussa.

TULOS
Sovitut kanavat päivitetty Fonectan kautta

Jotta maksimoit yrityksesi todennäköisyyden päästä hakukoneiden (esimerkiksi Googlen) hakutuloksiin, on tärkeää, että yrityksesi tiedot ovat yhteneväiset mahdollisimman monessa eri palvelussa. Alla olevat palvelut voivat olla sellaisia, joita et tunne tai käytä, mutta Google käyttää niitä tietolähteinään.

TULOS
Sovitut kanavat päivitetty Fonectan kautta
Toimi­paikkaTULOS
{{p.name}}Sovitut kanavat päivitetty Fonectan kautta{{p.result.ok}} / {{p.result.total}}Virhe!

Mikäli yrityksesi profiilia ei löydy jostain palvelusta, se joko puuttuu kokonaan tai antamasi yritysnimi ei vastaa palvelussa näkyvää yritysnimeä.

Skannerin tiedot ovat viitteellisiä, sillä eri palvelut voivat näyttää eri määrän tietoja eri muodoissa. Esim. rapun numero voi joidenkin palveluiden osalta jäädä näyttämättä, sillä tällä ei ole paikkaa kyseisessä palvelussa.

Helpoin tapa korjata väärät tai puutteelliset tiedot on Fonecta Kontakti. Sen avulla päivität oikeat tiedot kattavasti nettiin. Kysy lisää!

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Tietojen ylläpito verkossa on haastavaa

Internetissä tieto on pirstaloitunutta ja haasteellista ylläpitää. Asiakkaat etsivät yritystäsi lukuisista eri lähteistä, kuten hakukoneista, sosiaalisesta mediasta ja karttapalveluista. Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi tietoja jopa yli 20 eri kanavassa.

Virheelliset tiedot leviävät helposti

Virheelliset tiedot leviävät verkossa nopeasti ja voivat käännyttää asiakkaan kilpailijalle. Jopa 40 % yritysten tiedoista verkossa on virheellisiä tai puutteellisia. Fonecta Kontaktin avulla korjaat virheelliset tiedot helposti yhdestä paikasta.

Tietojen suojaaminen on tärkeää

Vaikka tietosi olisivat ajan tasalla, voi kuka tahansa käydä ehdottamassa niihin muutoksia. Siksi tietojen korjaamisen lisäksi myös niiden suojaaminen on erityisen tärkeää. Fonecta Kontaktin avulla suojaat yrityksesi tiedot hakukoneissa ja muuallakin verkossa.