Tavoita päättäjät, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella

Tilaa maksuton Content Marketing Score -analyysi, niin tiedät, miten pärjäät LinkedInissä kilpailijoihisi verrattuna. Kun jätät yhteystietosi, otamme yhteyttä ja voit kertoa meille, mihin kilpailijoihin haluat yritystäsi verrata.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluvalle yhtiölle luvan olla sinuun yhteydessä.

Kiitos analyysin tilaamisesta!

Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Oikeat keinot tuovat oikeita tuloksia

LinkedIn on johtava b2b-yhteisö, jonka kautta kohdennat viestisi tarkasti juuri yrityksesi sisällöstä kiinnostuneille päättäjille. Tarjoamme LinkedIn Marketing Solutions -tarjoaman yksinoikeudella Suomessa.

Palvelu ja kaikki mainosmuodot

LinkedInissä päättäjät ovat liikkeellä eri roolissa kuin monessa muussa mediassa. He ovat myös vastaanottavaisia mainonnalle, kunhan se on hyvin suunniteltua ja kohdennettua. Mainontaa kannattaa LinkedInissä tehdä pitkäjänteisesti. Tarjoamme useita eri mainosmuotoja, jotka mahdollistavat monipuolisen näkyvyyden – olipa tavoitteena sitten liidien kerääminen, tunnettuuden kasvattaminen tai vahva konversio.

Lue lisää

Data ja työkalut

LinkedInissä on oleellisen tärkeää, että käyttäjille jaetaan relevantteja ja kiinnostavia sisältöjä. Mitä enemmän saat tietoa kohderyhmästä, sitä helpompi on kohdistaa siihen kuuluville päättäjille oikeanlaisia viestejä. Pystymme kertomaan muun muassa sen, millaisia yrityksesi seuraajat ovat, minkälaisia sisältöjä he kuluttavat ja miten he toimivat LinkedInissä. Tämä kaikki on kullanarvoista tietoa ja auttaa rakentamaan juuri sopivia sisältöjä.

Lue lisää

Suomenkielinen mainonta

Monista asioista on helpointa puhua niiden oikeilla nimillä. Siis suomeksi. Vaikka moni LinkedIn-käyttäjä taitaa englannin hyvin, vieraskielisillä sisällöillä ei koskaan päästä samaan selkeyteen ja koukuttavuuteen kuin omalla kielellä. Vain meidän kauttamme yrityksesi saa käyttöön eri mainosmuodot selvällä suomen kielellä.

Vertaile vaihtoehtoja

Fonecta

Suomenkielinen mainonta
Monipuoliset palvelut
Kaikki mainosmuodot
Laskutuspalvelu
Kaikki data ja analyysit käytössä

Itsepalvelu

Englanninkielinen mainonta
Ei tukipalveluja
Vain osa mainosmuodoista
Vain luottokorttilaskutus
Vain peruskampanjadata

Kiinnostuitko?

Täytä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.