Tutustu Fonectan palveluihin julkisen hallinnon toimijoille. Ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi.

Julkinen hallinto

Varmista, että palveluiden ja yhteystietojen etsijä löytää ajan tasalla olevat tiedot kanavasta riippumatta

Tiedot löytyvät ja ovat ajan tasalla

Fonecta Kontakti on palvelu, jonka avulla organisaation palvelut, yhteystiedot, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot ovat esillä kaikissa niissä kanavissa, joista tietoa etsitään - oli hakukanavana sitten Google, Fonecta.fi, Caller, Facebook tai navigaattori.

Ylläpito on vaivatonta

Tietojen ylläpito monessa kanavassa on työlästä. Vanhentunutta ja virheellistä tietoa syntyy helposti. Fonecta Kontakti jakelee palvelu- ja yhteystietojen lisäksi muut keskeiset tiedot, kuten aukioloajat, yhdellä kertaa eri tiedonhakukanaviin.

Tiedot kunnossa myös sisäisissä kanavissa

Fonectan Yhteystieto Totaali voidaan nivoa Kontaktiin, jolloin tiedot pysyvät yllä myös organisaation omissa kanavissa, kuten puhelinvaihteessa, intrassa ja kotisivuilla.

Varmista, että puhelinvaihteessa ja kotisivuilla on aina ajantasaiset palvelu- ja yhteystiedot

Tiedot ajan tasalla omissa kanavissa

Totaalin avulla palvelu-, toimipiste- ja henkilötason yhteystiedot pidetään keskitetysti ajan tasalla ja jaellaan tehokkaasti organisaation omiin kanaviin. Sisäiseen käyttöön avataan yleensä laajemmat tiedot kuin esimerkiksi verkkosivustolle.

Tietojen ylläpidon ja jakelun keskus

Tarvittavat tiedot pidetään yllä Totaalissa. Tietoja voidaan tuoda myös mm. AD-järjestelmistä. Totaali jakelee tiedot mm. puhelinvaihteeseen, intraan ja kotisivuille, ja sen avulla voidaan huolehtia myös Palvelutietovarantoon menevien tietojen ylläpidosta. Yhteystieto Totaalin rinnalle voidaan tuoda myös ulkoiset kanavat kattava Fonecta Kontakti.

Luo hyvä asiakaskokemus laadukkailla kotisivuilla

Panosta kotisivujen toimivuuteen

Kotisivut ovat hakukoneiden rinnalla keskeinen kanava tiedon hakemiseen palveluista, aukioloajoista ja sijainnista. Kotisivujen toimivuuteen ja verkkolöydettävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ammattitaitoisesti laaditut sivut vaikuttavat tietojen ja palveluiden löytymiseen myös hakukoneissa. Asiantuntevasti toteutetut kotisivut toimivat kaikissa päätelaitteissa ja ovat linjassa saavutettavuusdirektiivin (2016/2102) kanssa.

Erilaisia tarpeita palvelevat vaihtoehdot

Yli 20 000 organisaatiolla on Fonectan laatimat kotisivut. Kokeneiden ammattilaisten toteuttamien kotisivujen avulla palvelut ja yhteystiedot löytyvät helposti ja sivustolla asioivat saavat hyvän asiakaskokemuksen päätelaitteesta tai käyttötottumuksesta riippumatta.

Hyödynnä analytiikkaa, kun suunnittelet palveluita tai kehität elinkeinotoimintaa

Väestöanalytiikka avaa asukkaiden tarpeet

Väestöanalytiikalla rakennetaan ymmärrystä kotitalouksien elinkaaren vaiheista, tarpeista ja taloudellisista edellytyksistä. Sen avulla saadaan vastauksia käytännön kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi alueiden kehittämiseen, palveluiden suunnitteluun tai muuttoliikkeeseen. Fonecta on VRK:n ja Trafin virallinen yhteistyökumppani. Käytettävissämme on Väestötietojärjestelmän ja Ajoneuvorekisterin lisäksi Tilastokeskuksen tietoja sekä Fonectan tilaajatietokannan dataa.

Yritysanalytiikka avaa näkymän elinkeinotoimintaan

Yritysanalytiikka luo kokonaiskuvan elinkeinotoiminnan tilanteesta ja kertoo, millaisia palveluita eri alueilla on tarjolla. Pohjana on Fonectan B2B-rekisteri, joka kattaa kaikki Suomen yritykset ja organisaatiot ja sisältää myös tiedot yritysten päättäjistä yhteystietoineen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Täyttämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään, vaan annat Fonecta-konserniin kuuluville yhtiöille luvan olla sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.

Ladataan...

Katso myös:

Fonecta KontaktiYhteystieto TotaaliKotisivutAnalytiikkaOta yhteyttä