Hakukoneoptimointi Turku

Miten yrityksesi verkkosivut sijoittuvat Googlen hakutuloksissa? Löytyykö yrityksesi, kun asiakkaasi etsivät sitä alasi tärkeimmillä hakusanoilla? Fonectan paikallisten asiantuntijoiden toteuttama hakukoneoptimointi auttaa verkkosivuja sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa, saamaan konversioita sekä parantamaan sivuston kokonaisvaltaista laatua.

Tiedätkö, miten sinun yrityksesi löytyy hakukoneista?

Tilaa maksuton analyysi »
Tuloksellinen hakukoneoptimointi | Turku ja Varsinais-Suomi
Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa, että sivustoa optimoidaan suoriutumaan paremmin teknisesti ja verkkosivuston sijoitusta parannetaan hakukoneiden, pääasiassa Googlen, luonnollisissa hakutuloksissa. Optimoinnilla saavutettava hyvä orgaaninen löydettävyys tuo sivuillesi ilmaisia kävijöitä, etkä välttämättä tarvitse ollenkaan maksullista mainontaa. Fonectan kokeneiden SEO-ammattilaisten tekemä hakukoneoptimointi Turun ja Varsinais-Suomen seudulle parantaa kotisivujesi laatua, nostaa sivustosi kilpailijoiden ohi ja tuo lisää ostavia asiakkaita. Hakukoneoptimointi sopiikin etenkin juuri paikallisten palveluiden ja tuotteiden myyntiin.
Paranna sijoitustasi

Hakukoneissa ensimmäisen hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 91 % kaikista klikeistä; siksi verkkosivuston hyvä sijoittuminen on tärkeää. Ammattilaisen tekemällä hakukoneoptimoinnilla varmistat, että yrityksesi löytyy mahdollisimman korkealta kaikilla tärkeillä hakutermeillä.

Vakuuta sisällöllä

SEO-asiantuntijoidemme tekemän teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi verkkosivuston laatua ja löydettävyyttä voidaan parantaa tekstisisällöllä. Fonectalla sisällöntuotannon ammattilaiset kirjoittavat verkkosivuillesi laadukasta, juuri sinun yrityksellesi räätälöityä, hakukoneoptimoitua sisältöä.

Päihitä kilpailijat

Hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi nousemaan Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Hyvä sijoitus hakutuloksissa viestii tiedon etsijälle, että kyseessä on varteenotettava yritys alalla, jonka palveluihin kannattaa tutustua. Optimoinnin avulla lisäät liikennettä sivustollesi ja parannat konversiota.

Tutustu hakukoneoptimoinnin paketteihin »
Hakukoneoptimoinnilla hakutulosten kärkeen

MM-Koneurakoinnin haasteina olivat yrityksen verkkonäkyvyyden kasvattaminen sekä asiakaskontaktien ja sitä kautta kaupan lisääminen. Fonectan ammattilaiset rakensivat yritykselle uudet kotisivut, jotka mahdollistivat huolellisen ja räätälöidyn hakukoneoptimoinnin. Lisäksi hakusanamarkkinointi lisää yrityksen näkyvyyttä verkossa. Kaiken kaikkiaan kotisivuilla, hakukoneoptimoinnilla ja hakusanamarkkinoinnilla yrityksen tärkeimmät hakutermit löytyvät Googlen viiden ensimmäisen osuman joukosta, verkkosivuilla on 200 kävijää kuukaudessa ja yrityksellä on 1,5 kuukautta pidempi työjono. Vastaava Google-näkyvyys on toimialalla poikkeuksellinen, ja se onkin tuonut yritykselle paljon uusia asiakkaita.

”Olen saanut rahoilleni vastinetta ja olen tyytyväinen yhteistyöhön.” Marko Suominen, MM-Koneurakointi Oy
Kiinnostuitko? Soita asiantuntijoillemme Turussa – me kerromme sinulle lisää!
Jonna Nenonen
Asiakaspäällikkö
040 640 1845
Katja Kvist
Asiakaspäällikkö
040 487 4071
Emilia Lepistö
Asiakaspäällikkö
040 702 9662
Tilaa ilmainen hakukoneoptimoinnin alkuanalyysi!
Kerää klikit
70 %
Hakukoneissa 1. hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 70% kaikista klikeistä
Paranna laatua
2,54
Varsinais-Suomen yritysten kotisivujen laatupisteet ovat keskimäärin 2,54/5
Huomioi responsiivisuus
41,3
Varsinais-Suomen yritysten kotisivuista 41,3 % ei ole mobiiliystävällisiä
Testaa nykyisten kotisivujesi laatu! »
Hakukoneoptimoinnin asiakkaitamme Turussa ja Varsinais-Suomessa
MM-Koneurakointi
Tulokset

Yrityksen tärkeimmät hakutermit Googlen viiden ensimmäisen osuman joukossa

Verkkosivuilla 200 kävijää kuukaudessa

1,5 kuukautta pidempi työjono

Lue lisää
Tue käymään meillä!

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen ja tule juttelemaan siitä, minkälainen hakukoneoptimointi sopisi juuri sinun yrityksellesi. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi Turun toimistolla osoitteessa Joukahaisenkatu 1. Katsotaan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin ja aloitetaan tuloksellinen hakukoneoptimointi!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää hakukoneoptimoinnista paikallisilta asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.