Tarjoamme käyttöösi huipputasoisen hakukoneoptimoinnin tiimin. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton alkuanalyysi!

Hakukoneoptimointi

Paremmilla sijoituksilla lisää liikennettä

Hakukoneissa ensimmäisen hakutulossivun tulokset keräävät jopa yli 70% kaikista klikeistä. Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että yrityksesi löytyy mahdollisimman korkealta kaikilla tärkeillä hakutermeillä.

Käyttäjäystävällisyydellä enemmän konversioita

Hakukoneet arvostavat hyvää käytettävyyttä. Kun sivuston laatu kohenee, tarjoaa tämä myös paremman asiakaskokemuksen kävijälle, joka taas johtaa yhä useamman vierailun päätymiseen ostoon tai yhteydenottoon.

Lisää luotettavuutta

Hyvä sijoitus hakutuloksissa viestii tiedon etsijälle, että kyseessä on varteenotettava yritys alalla. Hakutulossijoitusten ja konversioiden lisäksi hakukoneoptimointi parantaa siis myös yrityksesi luotettavuutta.

Maksuton alkuanalyysi

Tiedätkö, miten sijoitut Googlen hakutuloksissa? Löydytkö, kun asiakkaasi etsivät sinua tärkeimmillä hakusanoilla? Entä haluaisitko ymmärtää, mihin asioihin panostamalla yrityksesi löytyisi hakutuloksista paremmin?

Täytä yhteydenottolomake ja lisää "Viestisi" kenttään alla olevat tiedot. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi analyysin tulokset läpi.

  • Kotisivujesi www-osoite
  • 1-10 hakusanaa, joilla haluaisit löytyä Googlesta
  • 1-5 kilpailijayrityksen www-osoitetta

Hakukoneoptimointi paikallisesti

Hakukoneoptimointi sopii erityisesti paikallisten palveluiden ja tuotteiden myyntiin. Fonectan SEO-asiantuntijoiden tekemän hakukoneoptimoinnin avulla avulla nostat verkkosivustosi haluamasi alueen hakutulosten kärkikahinoihin.

Laadukkaita kävijöitä, lisää kauppaa

Oikein optimoitu sivusto kerää jopa reilusti yli puolet kaikista kävijöistään ilmaisen hakuliikenteen avulla. Kävijät ovat myös laadukkaita; kaupan syntymisen tai palvelun tilaamisen todennäköisyys on tutkitusti jopa 8,5 -kertainen (Forbes, Jayson DeMers, 2015).

Lue lisää!

Ladataan...

Lue myös aiheista:

Google Hakusanamainonta »
Avaimet käteen –kotisivut »
Remarketing »