Ovatko kotisivusi hyvin optimoidut? Testaa yrityksesi Google-näkyvyys!

Syötä tarvittavat tiedot kenttiin ja paina Tee testi -nappia. Näet raportin siitä, miten hyvin yrityksesi sijoittuu Googlen hakutuloksissa.

Kiitos!

Tarkistamme nyt, miten yrityksesi sijoittuu Googlessa valitsemillasi hakusanoilla.

Vahvistathan vielä tietosi klikkaamalla linkkiä, jonka lähetimme juuri sähköpostiisi.

Linkin kautta pääset takaisin tälle sivulle ja näet heti testin tulokset. Tulokset ovat saatavillasi aina, kun niitä tarvitset.

Mikäli et näe sähköpostia, odotathan vielä hetken - tuloksen valmistuminen voi termien määrästä riippuen kestää useamman minuutin.

Mikäli sähköpostia ei silti näy, tarkistathan myös Roskaposti-kansion.

Luku kertoo, monenneltako hakutulossivulta yrityksesi löytyy.

1 = yrityksesi löytyy ensimmäiseltä hakutulossivulta.

2 = yrityksesi löytyy toiselta hakutulossivulta.

3 = yrityksesi löytyy kolmannelta hakutulossivulta.

> 3 = yrityksesi ei löydy kolmelta ensimmäiseltä hakutulossivulta.

Hakutuloksia ei löytynyt = Emme löytäneet hakutuloksia valitsemallasi hakusanalla.

Luku kertoo yrityksesi sijoituksen Googlen orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa.

Jos sait tulokseksi "Hakutuloksia ei löytynyt", tarkoittaa tämä sitä, ettemme löytäneet yritystäsi Googlen orgaanisista hakutuloksista valitsemallasi hakusanalla.

Pöytäkone tai kannettava näyttävät usein eri tuloksen kuin puhelin tai tabletti.

Google muistaa aikaisemmat hakusi, sekä millä sivustoilla olet vieraillut. Puolueettomimman tuloksen saat, kun poistat hakuhistorian ja evästeet, tai käytät yksityinen selailu -toimintoa selaimessa.

Google osaa ehdottaa tuloksia oletetun sijaintisi perusteella. Näet sijainnin selaimesi alaosasta Googlen hakutuloksissa.

Selaimet antavat paikoitellen toisistaan eroavia tuloksia, jopa yksityisen selailun alla.

Tässä raporttisi, ole hyvä!

HakusanaHakutulossivu Sijoitus hakutuloksissa
Jopa 91% kaikesta hakukoneliikenteestä ohjautuu ensimmäisen hakutulossivun tuloksiin. Kolme ensimmäistä hakutulosta keräävät 61% liikenteestä.

Tiesithän?

Jopa 83% suomalaisista aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta. Kun lähdemme etsimään palveluntarjoajaa, etsimme sitä useimmiten palvelun tai tuotteen nimellä, emme siis vaikkapa yrityksen nimellä. Siksi onkin tärkeää tietää, millä sanoilla juuri sinun asiakkaasi yritystäsi etsivät.

Yllä olevasta raportista näet niiden hakusanojen sijoitukset Google-haussa, joilla itse arvelet yritystäsi haettavan. Google-hauissa kilpailun asiakkaista voittaa se yritys, joka nousee hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle. Siksi onkin tärkeää löytää juuri oikeat hakusanat - ne, joita asiakkaasikin käyttävät - ja varmistaa, että yrityksesi nousee näillä hakusanoilla Googlen kärkisijoille.

Me Fonectalla tiedämme, millä sanoilla yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita etsitään. Siksi pystymme auttamaan myös sinun yritystäsi nousemaan hakutuloksissa. Jo sadat asiakkaamme ovat parantaneet näkyvyyttään hakukoneoptimoinnin avulla.

Huomaathan, että Googlen hakusanasijoituksissa voi olla eroja, kun vertaat saamiasi tuloksia manuaalisesti suoritettuihin hakuihin. Sijoitusten personointiin vaikuttavat mm.  käytetty laite, hakuhistoria, sijainti, sekä selain. Tulokset vaihtelevat myös sen mukaan, oletko kirjautuneena Googlen palveluihin.

Mitä ovat Googlen orgaaniset hakutulokset? Entä maksetut?

Googlen hakutulossivu muodostuu orgaanisista ja maksetuista hakutuloksista. Maksetut hakutulokset eli hakusanamainokset näkyvät hakutulossivun ylä- ja alaosassa. Yrityksesi voi saada oman mainoksensa näkyville näille paikoille tekemällä hakusanamainontaa (SEM). Orgaaniset eli luonnolliset hakutulokset vievät suurimman osan hakutulossivusta, sekä keräävät myös suurimman osan kävijäliikenteestä. Voit vaikuttaa yrityksesi sijoituksiin orgaanisissa hakutuloksissa hakukoneoptimoinnilla (SEO).

Voi ei!

Taustajärjestelmässämme on valitettavasti häiriö. Pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pikaisesti. Yritä myöhemmin uudelleen.

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko kuulla, miten saat parannettua yrityksesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa? Ota yhteyttä!

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.