Digitaalinen markkinointi Lappeenranta

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Entä ovatko yrityksesi tiedot oikein kaikissa niissä kanavissa, joista asiakkaasi sinua etsivät? Fonecta Kontaktilla varmistat, että yrityksesi löytyy verkon suosituimmista digitaalisista kanavista. Fonectan asiantuntijat laittavat yrityksesi verkkolöydettävyyden kuntoon Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan seudulla.

Testaa yrityksesi verkkolöydettävyys! »
Tehokas digitaalinen markkinointi | Lappeenranta ja Etelä-Karjala
Fonecta Kontakti -tuotteen avulla digitaalinen markkinointi Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueen asiakkaillesi on helppoa ja tehokasta. Kun yrityksesi tiedot löytyvät markkinoiden käytetyimmistä verkkopalveluista, erotut kilpailijoiden kirjavasta joukosta ja saat enemmän potentiaalisia yhteydenottoja ja asiakkaita. Jos taas asiakkaat eivät löydä yritystäsi netistä, ei yritystäsi käytännössä ole heille olemassa. Kontakti-tuotteen avulla pystyt päivittämään yrityksesi tietoja helposti, ja löydyt juuri niistä paikoista, joista asiakkaasi sinua verkossa etsivät. Digitaalinen markkinointi ja näkyvyys verkossa ovat asioita, joihin jokaisen yrityksen tulisi panostaa; asiantuntijamme auttavat sinua rakentamaan optimaalisen verkkolöydettävyyden yrityksellesi.
Yrityksesi tiedot tärkeimmissä medioissa

Fonecta Kontakti vie yrityksesi tiedot kattavasti Suomen suosituimpiin verkkopalveluihin − sinne, mistä asiakkaat yrityksesi palveluita ja tuotteita etsivät. Digitaalinen markkinointi on hyödyllinen & kustannustehokas investointi niin pienelle kuin suurellekin yritykselle.

Helppo päivittäminen yhdestä paikasta

Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit vaivattomasti yrityksesi tärkeitä tietoja, kuten yhteystietoja ja aukioloaikoja. Voit päivittää haluamasi muutokset yhdellä kertaa kaikkiin eri verkkopalveluihin. Asiakastukemme on käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Lisää asiakaskontakteja

Fonecta Kontaktin avulla saat lisää yhteydenottoja ja asiakkaita markkinoiden käytetyimmistä verkkopalveluista, kuten Fonecta.fi, Finder.fi, Google ja Facebook. Löydettävyyden kannalta on tärkeää, että yrityksesi tiedot löytyvät yhteneväisinä mahdollisimman monessa eri mediassa.

Tutustu Kontakti-tuotteeseen »
Kiinnostuitko? Soita asiantuntijallemme, joka kertoo sinulle lisää!
Sami Mäkinen
Asiakaspäällikkö
040 661 7147
Henry Tuikka
Asiakaspäällikkö
044 752 4515
Selvitä, kuinka paljon asiakkaita voisit saada Lappeenrannan seudulla!
Mobiilihaut
92 %
älypuhelimen omistajista 92 % on etsinyt paikallisia yritystietoja puhelimellaan
Kontakteja
259963
Fonecta on toimittanut 259 963 kappaletta suoria yhteydenottoja Etelä-Karjalan alueen yrityksille
Tutustu
50,2 %
Etelä-Karjalan asukkaista 50,2 % tutustuu yritysten tietoihin Fonectan kanavissa mobiililla
Miten sijoitut hakutuloksissa? »
Tule käymään!

Mikäli haluaisit tulla kasvotusten juttelemaan siitä, minkälainen digitaalinen markkinointi sopisi juuri sinun yrityksellesi, varaa aika maksuttomaan tapaamiseen. Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan seudun asiakkaita lähinnä oleva toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, jossa asiantuntijamme on käytettävissäsi osoitteessa Piippukatu 11. Katsotaan yhdessä sopivat ratkaisut, joiden avulla yrityksesi löydetään verkosta!

Jätä tietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. »

Kysy lisää digitaalisesta markkinoinnista paikalliselta asiantuntijaltamme!

Jätä yhteystietosi, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Valitettavasti yhteydenottopyynnön lähettäminen epäonnistui. Yritäthän myöhemmin uudelleen!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Kiitos, olemme vastaanottaneet yhteydenottopyyntösi. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.