Office 365 –paketit

Microsoft Office 365
Työskentele missä ja milloin vain

Edullisten Office 365 -pakettien lisäksi käytössäsi on suomenkielinen asiakaspalvelu 24/7.

Koe yhtenäinen käyttökokemus kaikissa laitteissa

Käytä Office 365 -ohjelmia ristiin tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Kommunikoi yritystason sähköpostilla, jaa tiedostoja helposti ja pidä verkkokokouksia asiakkaiden ja partnereiden kanssa missä ikinä oletkin.

Varmista liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus

Suojaudu haittaohjelmilta ja roskapostilta aina päivittyvällä tietoturvalla ja roskapostisuojalla. Sähköpostisi, kontaktisi ja tiedostosi varmuuskopioidaan automaattisesti pilveen, josta ne ovat aina palautettavissa ja saatavilla. Suomenkielinen asiakapalvelumme on apunasi ongelmatilanteissa 24/7

Saavuta tavoitteesi aina päivittyvillä työkaluilla

Pitämällä toimistosi pilvessä vähennät kustannuksia ja pysyt kilpailukykyisenä. Office 365 -päivitysten avulla sinulla on aina uusimmat työkalut käytössäsi. Johdat liiketoimintaasi joustavilla kuukausimaksuilla ja saat yritystasoista tuottavuutta ja tallennustilaa ilman yritystason kustannuksia.

Hinnoittelu

Office 365 -paketit

Paketit

Exchange
online
Business
essentials
Business
premium

Kuukausihinta/käyttäjä

3,40 €/kk

(alv 0%)

4 €/kk

(alv 0%)

9,60 €/kk

(alv 0%)

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Käytössäsi 24/7 Käytössäsi 24/7 Käytössäsi 24/7

Sähköpostin ja kalenterin tallennustila

50Gt50Gt50Gt

OneDrive-tallennustila

 1 Teratavu1 Teratavu

Tiimityöskentely ja pikaviestintä

 

Selainpohjainen Office Online

 

Vanhojen sähköpostiviestien siirtopalvelu

Hinta 50€ per siirretty sähköpostilaatikko

SaatavillaSaatavillaSaatavilla

Avaimet Käteen -palvelu

Hinta 95€/käyttäjä


Business Essentials: Sisältää sähköpostien siirron vanhasta laatikosta sekä sähköpostitilin määrityksen tietokoneeseen jo olemassaolevaan Office Outlook-sähköpostiohjelmaan etäyhteyden avulla.

Business Premium: Sisältää sähköpostien siirron vanhasta laatikosta, Office paketin asennuksen sekä sähköpostitilin määrityksen tietokoneeseen etäyhteyden avulla.

SaatavillaSaatavillaSaatavilla

Tietokoneelle asennettavat Office-sovellukset

Business Essentials: Voit käyttää sovelluksia internetselaimella.


Business Premium: Käytössäsi työasemaversiot. Yhtä käyttäjälisenssiä kohden Office-sovelluksia voidaan käyttää viidellä eri tietokoneella.

  

Saat kaiken tämän

 

Microsoft Office -ohjelmat

Office 365 Business Essentials -paketissa saat Office-ohjelmien online-versiot eli voit käyttää niitä internetselaimen kautta. Office 365 Business Premium -paketissa saat lisäksi Wordin, PowerPointin, Excelin ja Outlookin uusimmat ohjelmat työasemaversioina viidelle laitteelle per käyttäjätili. Ohjelmien asentamien on vaivatonta niin Mac- ja Pc-tietokoneille, tableteille kuin puhelimeenkin.

 

Sähköposti ja kalenteri

Office 365 Business Essentials ja Premium -paketit sisältävät 50 Gt:n sähköpostilaatikon sekä jaettavan kalenterin. Premium-paketti sisältää Outlook-ohjelman ilman sähköpostilaatikoiden määritystä. Tarjoamme lisäpalveluna avaimet käteen –asennuksen sisältäen Office-ohjelmien asennuksen koneelle sekä sähköpostitilien määrityksen Outlookiin.

 

Videokokoukset ja pikaviestit

Office 365 Business Essentials ja Premium –paketteihin sisältyy Skype for Business -palvelu. Sen avulla käytössäsi on rajoittamaton määrä verkkokokouksia, pikaviestejä ja HD-videoneuvotteluja.

 

Varmuuskopiointi ja tiedostojen jako

Office 365 Business Essentials ja Premium –paketteihin sisältyy OneDrive for Business -palvelu. Voit käyttää Microsoft OneDrive for Business -palvelua rajoittamattomasti tiedostojesi tallentamiseen sekä jakamiseen. Palvelun avulla saat tiedostosi turvallisesti talteen ja tiedostot ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi. Office 365 -palvelussa kaikki liikenne on salattu, joten palvelu on tietoturvallinen käyttää.

 

Suomenkielinen asiakaspalvelu 24/7

Suomenkielinen asiakaspalvelu on apunasi häiriötilanteissa kellon ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Saat meiltä halutessasi Office 365 -palvelun käyttöönoton myös avaimet käteen –palveluna. Me hoidamme puolestasi sähköpostien siirrot, sekä tarvittavat asennukset ja määritykset - voit itse keskittyä olennaiseen eli työhösi.

 

Domain

Voit ostaa haluamasi verkkotunnuksen yrityksesi nimellä kauttamme, jolloin Fonecta vastaa verkkotunnuksen ylläpidosta. Vuosikustannus .fi-, .com-, .net-, .info- ja .eu-verkkotunnuksille on 15 €. Voit myös siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen Fonectan hallintaan vaivattomasti.

Työskentele missä ja milloin vain.