Hae toimialalla: Kylpylä Kauhava
Koko perheen kylpylähotelli ja kuntoutuskeskus Ylihärmässä

Härmän Kylpylä on Ylihärmässä sijaitseva viihtyisä hotelli ja virkistävä kylpylä kunnon lomailuun siinä missä päivän pulikointiinkin! Huonevaihtoehtoja löytyy aina kahden hengen huoneista perhehuoneisiin ja laadukkaisiin Lakeus-sviitteihin. Majoittuessasi meillä saat käyttää vapaasti kylpylää ja kuntosalia, herkullinen aamiaisbuffet sisältyy niin ikään hintaan.

Saman katon alta löytyy myös ravintolamaailma, lasten VekaraViidakko-leikkimaailma, Wellness-osasto ja kauneussalonki. Emme ole unohtaneet yrityksiäkään, joille tarjoamme alueemme monipuolisimmat kokouspalvelut!

Kotisivuiltamme löydät lisää tietoa mahdollisuuksista viettää meillä ihania hemmotteluhetkiä. Muista myös kurkata

Härmän Kuntokeskus

Kylpylähotellin yhteydessä sijaitseva Härmän Kuntokeskus tarjoaa puolestaan monipuoliset kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut. Keskuksessa järjestetään mm. Kelan kuntoutuksia, työhyvinvointipalveluja sekä erilaisia hoitoja, joissa kylpylä ja hotelli ovat luonnollisesti kokonaisvaltaisesti mukana.

Lämpimästi tervetuloa Härmän Kylpylään lomailemaan, viihtymään ja voimaan paremmin! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tiedustella lisää palveluistamme. Avulias henkilökuntamme vastaa ilomielin kaikkiin mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
00:00 - 24:00
ti
00:00 - 24:00
ke
00:00 - 24:00
to
00:00 - 24:00
pe
00:00 - 24:00
la
00:00 - 24:00
su
00:00 - 24:00

Lisäyhteystiedot

Härmän Kuntokeskus
Riitta Puumala , Kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin asiantuntija
Simo Korkea-aho , Kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin asiantuntija

ARVOSTELUT

Ei vielä arvosteluja