Hae toimialalla: Kalusteet Salo

ADI Kalusteet Oy

Vanha Turuntie 114, 24800 HALIKKO Toimistokalusteet Y-tunnus: 1523727-0
Visiomme on tukea sekä kehittää suomalaista työtä ja muotoilua

ADI Kalusteet on suomalainen erikois-, toimisto- ja julkiskalusteita valmistava, markkinoiva ja suunnitteleva yritys. Laajaan vakiomallistoomme kuuluu laadukkaita työtuoleja, työpöytä- ja säilytyskalustesarjoja ja väliseiniä sekä monipuolinen ja moderni valikoima erilaisia neuvottelu- ja oleskelukalusteita. Valikoimastamme löydät myös myymäläkalusteet. Oman tehtaamme tuotanto on erittäin joustava ja mahdollistaa nopeat toimitusajat.

Myynti suoraan tai edustajien kautta.

Adi Kalusteet Oy

Adi Kalusteet Oy on perustettu vuonna 1979. Tuotantomme on 100 % suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan myös käyttämämme materiaalit ovat aina suomalaisia. Yrityksellä on oikeus käyttää Avainlippu-alkuperämerkintää suomalaisen työn ja osaamisen tunnuksena. Noudatamme myös ISO 14001 -ympäristönhallintajärjestelmää ja huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä EU-direktiivien ja jätelain edellyttämällä tavalla.

Palvelut

Tila- ja sisustussuunnittelu

• Myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeat kalusteet tilaasi. Kartoitamme tarpeesi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään nykyaikaiset, ergonomiset ja toimivat ratkaisut kaikkiin tiloihisi.

Kalustesuunnittelu

• Myyjämme ja tehtaan tuotesuunnitteluyksikkö ovat apunasi, kun tarvitset mittatilaustyönä tehtäviä kalusteita. Suunnittelemme ja toteutamme sinulle sopivat kalusteet omassa tuotannossamme, luotettavasti ja valitsemillasi materiaaleilla.

Valmistus

• Oma kotimainen tuotantomme takaa sinulle laadukkaat kalusteet juuri oikeaan aikaan. Käytämme aina pääsääntöisesti kotimaisia materiaaleja, kun niitä on saatavilla.

”Avaimet käteen” -toimitukset

• Tarvittaessa voimme myös tarjota kokonaisvaltaisen tilojen kunnostuksen ja hoitaa puolestasi koko remontin alusta loppuun saakka.

Kuljetus- ja asennuspalvelu

• Toimitamme kalusteet perille valmiiksi kasattuina ja paikalleen asennettuina sovitun aikataulun mukaisesti.

Myynnin jälkeinen palvelu

• Mikäli tilan käyttöönoton jälkeen ilmenee lisä- tai muutostarpeita, saat niihin helposti apua meiltä. Avustamme tarvittaessa myös oikeiden ergonomisten työasentojen löytämisessä.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

Enea, Klöber, Mitab, Noti, SCAB Design, Rim, Pedrali, WOUD, infiniti, Götessons, Lintex, SOFTLINE, LD Seating, Inno, Pedro, Lepo, Presson, Showroom Finland, Valaisin Grönlund

Lisäyhteystiedot

Kimmo Fagerlund , toimitusjohtaja

ARVOSTELUT

Ei vielä arvosteluja