murupolku logo/Apteekki/Apteekki Vaasa/Vaasan Kirkkoapteekki
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaitten apteekkiin!

Vaasan Kirkkoapteekin asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja palvelee asiakkaitaan kaikissa apteekin tuotteita ja palveluja koskevissa kysymyksissä. Henkilökuntamme on kaksikielinen, ja palvelu tapahtuu asiakkaan omalla äidinkielellä. Meille asiakkaittemme tyytyväisyys on tärkeää.

Apteekkimme on nykyaikainen suoratoimitusapteekki, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsiperheet ja liikuntarajoitteiset henkilöt. Toimimme myös lääkeasiantuntijoina kaikissa lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä yksityisasiakkaille, tiedotusvälineille sekä viranomaistahoille.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kosmetiikkatuotteita kosteuttajista mineraalimeikkisarjaan. Panostamme palveluun myös kosmetiikan osalta siten, että apteekissa on mahdollista saada apua kosmetiikkaan erityisesti kouluttautuneelta kosmetologiltamme, joka auttaa iho-ongelmien kanssa ja antaa meikkivinkkejä.

Apteekissamme toteutetaan annosjakelupalvelua, eli annospussipalvelua hoitokoti- ja kotisairaanhoidon asiakkaille. Myös yksityisten on mahdollista ottaa käyttöön annospussipalvelu. Kysy yksityiskohdista lisää apteekistamme!

Omista lääkevalmisteistamme löydät edullisia vaihtoehtoja useimpiin itsehoidon kohteisiin. Kirkkoapteekin lääkevalmistus ja laadunvalvonta ovat saaneet ISO 9001-laatusertifikaatin. Valmistamme omissa lääkkeenvalmistustiloissamme myös sellaiset lääkärin määräämät lääkkeet, joita ei ole saatavana teollisesti valmistettuna.

Liittyessäsi Vaasan Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja.

Tervetuloa Vaasan Kirkkoapteekkiin!

Vaasan Kirkkoapteekki, Vaasa
Vaasan Kirkkoapteekki, Vaasa
Vaasan Kirkkoapteekki, Vaasa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.