Trimble Forestry

Trimble Forestry on osa kansainvälistä Trimble-konsernia, ja kuuluu sen Natural Resources-divisioonaan. Trimble Forestryllä on toimipisteitä Suomessa, Saksassa, Kanadassa, USA:ssa, Brasiliassa ja Uudessa-Seelannissa. Suomessa juridinen nimemme on Trimble Forestry Europe Oy.

Trimble Forestryssä työskentelee noin 250 oman alansa huippuosaajaa, joista noin sata työskentelee Suomessa. Suomessa meillä on toimistot Espoossa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Jyväskylässä.

Trimble Forestryn CONNECTED FOREST™ -tuoteperhe kattaa maa- ja metsäomaisuuden hallinnan ja puunhankinnan ratkaisut. Asiakkainamme on maailman suurimpia metsäalan yrityksiä, metsänomistajia ja puuta jalostavaa teollisuutta. Palvelujamme käyttävät myös pienet ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon organisaatiot, joiden toimintaan kuuluvat maaperän, vesistöjen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu.

Trimble Forestryn tarjoamaan kuuluu myös prosessidiagnostiikan sovellus Wedge sekä erilaisia paikkatietoa hyödyntäviä ratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti myös muulle kuin metsätoimialalle.

Lue lisää: forestry.trimble.com

Trimble Forestry Europe Oy, Jyväskylä

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu