Tarvikekeskus Ranua, Ranua
Tarvikekeskus Ranua, Ranua

Tarvikekeskus Ranua

Ranuan Tarvikekeskus Oy
Y-tunnus:
0730031-3
puhelin ikoni020
Näytä numero
(Puhelun hinta 8,35 snt / puh + 16,69 snt /min.)
puhelin ikoni020 743 7000
(Puhelun hinta 8,35 snt / puh + 16,69 snt /min.)
Varaa aika
Varaa aika

Moottoriajoneuvot, ajovarusteet, varaosat sekä huolto

Ranuan Tarvikekeskus aloitti toimintansa Keskustiellä 1988 autojen varaosamyynnillä. Vuonna 1998 yritys laajeni Hillakulmaan uudistettuihin tiloihin ja toiminta laajeni pikku hiljaa myös moottorikelkkojen sekä muiden pienkoneiden myyntiin ja huoltoon.

Vuodesta 2010 yritys on laajentunut pikku hiljaa nykyiseen kokoonsa. Tänä päivänä Tarvikekeskuksella on 2016 uudistetut n. 1200 m² myymälä-, korjaamo- ja toimistotilat. Josta on arvioitu jo pelkän myymälän olevan noin 1000 m².

Yrityksen on pääkonttori sijaitsee Ranualla, josta hallitaan mm. atk-järjestelmiä, yrityksen reskontraa sekä markkinointia, toimistossa työskentelee 5 henkilöä. Myymälässä työskentele 8 henkilöä, huoltohallissa päätoimisesti 4 henkilöä.

Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, Polaris ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä.

Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat.

Tarvikekeskus Oy on useana vuotena palkittu parhaana Yamaha-, Polaris-, Arctic Cat-, ja Honda- mönkijä- ja kelkkakauppiaana.

Huoltopalvelut

Sattuiko vahinko vai olisiko tarve kausihuollolle tai pienille säädöille? Meiltä huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin laitteisiin joita myymme.

Teemme Yamaha, Polaris, Honda, Arctic Cat sekä Husqvarna -merkkihuollot ja -takuukorjaukset mönkijöihin, moottorikelkkoihin, mopoihin, skoottereihin, moottoripyöriin, perämoottoreihin sekä moniin pienkoneisiin useiden vuosien kokemuksella.

Kysy myös muista huolloista! Ranualla teemme lisäksi autokorinkorjaukset, katsastushuollot ja sekä rengastyöt myös raskaalle kalustolle.

Kysy myös seuraavia huoltoja:

– määräaikais- ja kausihuollot

– iskunvaimentimien huollot ja säädöt

– lisävarusteiden asennukset

– katsastusremontit

Fixus-ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Tarvikekeskus Oy:n uutiskirje

Tilaa meiltä uutiskirje!

Saat maksimissaan 10 sähköpostikirjettä kuukaudessa, määrä on sidoksissa kiinnostuksesi kohteisiin.

Linkkejä

www.husqvarna.com

www.polaris.fi

www.hondamonkijat.fi

www.yamaha-motor.eu

www.arcticcat.fi

www.bridgestone.fi

www.turvallisetrenkaat.fi

www.parhaatrenkaat.fi

Tarvikekeskus Ranua, Ranua
Tarvikekeskus Ranua, Ranua
Tarvikekeskus Ranua, Ranua
Tuotemerkit
KTM, Kawasaki, Soutu-Palta, Palta, Suvi, FirstStop, Sweep, FXR, Husqvarna, Arctic Cat, Honda, Polaris, Yamaha, Derbi, Irbis, Buster, Koivunen, Fixus, Duell, AllRight, SYM, aprilia, Piaggio, Hankook, Aeolus, Bridgestone, Firestone

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.