Tulostus- ja pikapainopalvelut

Sokkeli Oy on tulostuspalveluita ja kopioalan erikoisosaamista tuottava helsinkiläinen perheyritys joka on toiminut alalla yli 65 vuotta. Korkeasta laadusta ja ammattitaidosta vastataamme jo kolmannessa polvessa.

Tuotamme palveluita arkkitehdeille, rakennusliikkeille, projektinjohtajille, sisustussuunnittelijoille sekä muille rakentamisen ammattilaisille. Projektien kohteina ovat mm. asuinrakennukset, ostoskeskukset, koulut, sairaalat, ja vapaa-ajanasunnot.

Nykyään työt ovat pitkälti tiedostoina ja töiden suunnittelut tehdään tietokoneella. Työt liikkuvat nopeasti ja palveluilta vaaditaan jatkuvaa päivitystä. Toimintojen kehittäminen ja uuden teknologian käyttöönotto, unohtamatta hyvää, perinteistä ja luotettavaa palvelua, takaavat vuosikymmeniä kestävät asiakassuhteet.

Yrityksemme toimivan koon ja keskeisen sijainnin johdosta kaikki nykyaikaiseen kopiointiin ja tulostukseen liittyvät työt voidaan toimittaa nopeasti ja erityistoivomusten mukaisesti. Oma lähettipalvelumme takaa rikkoutumattoman ketjun koko tilauksen käsittelyn ja seurannan osalta. Tiedämme koko ajan missä lähetys menee ja kuka sitä kuljettaa.

On projektinne sitten iso tai pieni, väreissä tai ilman, niin autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Näiltä sivuilta toivomme löytyvän tietoa ja ohjeita, muissa tapauksissa voitte aina soittaa ja jutella lisää.

Suosituimmat kokonaisuutemme on

PRINT IT-tilausjärjestelmä, BANK IT projektipankki sekä LOAD IT tiedoston lähetys.

Sokkeli Oy Tulostuspalvelut, Helsinki
Sokkeli Oy Tulostuspalvelut, Helsinki
Tuotemerkit
PRINT IT-tilausjärjestelmä, BANK IT projektipankki, LOAD IT tiedoston lähetys

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu