Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka, Turku
Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka, Turku
Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka
Tmi Daniela Ticarau
Y-tunnus:
2758184-5

Ruoka- ja juhlapalvelu Turun Kärsämäessä

Lounasravintola Ruoka- ja juhlapalvelu Kirsikankukka tarjoilee lounasta arkisin Turun Kärsämäessä. Muina aikoina pitopalvelumme palvelee kaikenlaisten juhlien ja tilaisuuksien tarjoiluihin liittyen Turun alueella. Tarjoamme maittavan lounaan noutopöydästä haettuna aina arkisin klo 10.30–13. Tervetuloa maistamaan päivän herkkuja! Muuten lounaskahvilamme on auki 7.30–15. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Pito- ja juhlapalvelut

Palveluihimme kuuluu olennaisena osana lounasravintolan lisäksi myös pito- ja juhlapalvelut. Valmistamme tilauksesta herkulliset lounaat, päivälliset, kakut, voileipäkakut ja muut tarjottavat vuosien kokemuksella.

Yritystilaisuuksien tarjoilut

Yrityksille on tarjolla maistuvia ruoka- ja leivonnaisvaihtoehtoja erilaisiin yritystilaisuuksiin, kuten pikkujoulut, koulutustilaisuudet, asiakastilaisuudet ja vaikka virkistysillat. Meillä on vuosien kokemus myös yritysjuhlien tarjoiluiden hoidosta.

Kokoa haluamasi kattaus

Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä heidän toivomansa menukokonaisuuden. Kotisivuillemme olemme listanneet esimerkkejä menun eri ruokalajeista, joista asiakas voi koota haluamansa kokonaisuuden. Kysy myös muita vaihtoehtoja sekä valmiiksi suunnittelemiamme menukokonaisuuksia!

Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka, Turku
Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka, Turku

Kokemuksia yrityksestä Ruoka- ja juhlapalvelut Kirsikankukka

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.