murupolku logo/Sosiaalipalvelut/Sosiaalipalvelut Pyhäjärvi/Pyhäsalmen palvelukoti Jaatinen Oy
Pyhäsalmen palvelukoti Jaatinen Oy
Pyhäsalmen Palvelukoti Jaatinen Oy
Y-tunnus:
0722079-4

Hyvän palvelun koti

Palvelukoti Jaatinen on Suomen ensimmäinen yksityinen vanhuksille ja vammaisille tarkoitettu palvelukoti. Haluamme, että asiakkaamme viettävät meillä tasokkaita ja elämäniloisia eläkepäiviä. Palvelemme ja hoivaamme kaikkia lämmöllä ja sydämellä.

Toiminta-ajatuksenamme eli "punaisena lankana" on asiakkaan yksilöllinen hoito ja huolenpito.Tarjoamme asukkaillemme turvallisen, viihtyisän ja kodinomaisen ympäristön asua, kodin ja laitoksen välimuotona. Täysihoito sisältää asumis-, ruoka-, vaatehuolto-, saunomis-, ym. sosiaalipalveluita sekä terveydenhuolto -palveluita.Meillä on 20 hyvin varusteltua yhden tai kahden hengen huonetta, joissa jokaisessa on oma wc ja suihku. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja, mutta omien huonekalujen käyttö on myös mahdollista. Talon viihtyisät oleskelutilat ovat jokaisen asukkaan käytössä. Tilamme on suunniteltu esteettömiksi, joissa on helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa.

Asukkaiden ja henkilökunnan välillä vallitsee tiivis yhteishenki. Tarjoamme tehostettua asumispalvelua, jossa asiakkaamme saavat viihtyisän ja turvallisen ympäristön sekä parhaan mahdollisen hoidon ammattitaitoiselta ja kokeneelta henkilökunnaltamme ympäri vuorokauden. Järjestämme joka päivä virkistystoimintaa asukkaiden toiveiden ja harrastusten mukaan.Valmistamme omassa keittiössämme maukasta kotiruokaa sekä leivomme leivät ja leivonnaiset.

Asukkaat otetaan huomioon yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Normaalien päivittäisten toimintojen ohella asukkaiden henkiseen hyvinvointiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Toiminnassamme käytetään kinesteettistä toimintamallia, jonka avulla ylläpidämme asukkaiden toimintakykyä.

Asukkaiden terveydestä pidetään huolta säännöllisillä kontrolleilla. Sairaanhoitaja on tavoitettavissa päivittäin ja oma lääkäri kerran kuukaudessa. Lisäturvallisuutta tuo henkilökohtainen hälytysjärjestelmä.

Järjestämme askartelupiirejä, seuroja, juttutuokioita, tansseja sekä retkiä. Virkistystoiminnan järjestämisessä käytämme Sävelsirkku-laitteistoa, jonka avulla virkistystoimintamme on entistä monipuolisempaa.

Käytettävissä on myös kesänviettopaikkamme kauniin Pyhäjärven rannalla.

Sijaitsemme lähellä keskustan palveluita, jossa mm. kirjasto ja uimahalli löytyvät pienen kävelymatkan päässä.

Toimintamme tähtää ajatukseen, että vanhus kokee elävänsä elämänsä parhaita vuosia.

Olemme valmiita palvelemaan.

Tervetuloa!

Pyhäsalmen palvelukoti Jaatinen Oy, Pyhäjärvi