murupolku logo/Lounasravintola/Lounasravintola Helsinki/Prandia Lunchering Oulunkylä

Paremman työpaikkaruokailun puolesta!

Tule nauttimaan maukkaasta ja laadukkaasta lounaasta ravintolaamme tai tilaa säännöllinen lounastoimitus suoraan työpaikalle. Lounasbuffet tarjolla arkisin klo 10:30-14:00 lounasravintola Prandiassa, tule kokeilemaan! Kokkimme valmistavat maittavan lounaan laadukkaista raaka-aineista, kotimaisuutta ja satokausia kunnioittaen, unohtamatta makuja ympäri maailman ja tietysti erikoisruokavaliot huomioiden. Lunchering-palvelumme sisältää säännöllisen lounastoimituksen työpaikalle. Tutustu lisää nettisivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Prandia Lunchering

Lunchering tarjoaa laadukkaan ja maukkaan lounasbuffetin suoraan työpaikalle toimitettuna helposti ja vaivattomasti Haarukka käteen -periaatteella. Sovimme työpaikkakohtaisesti, miten buffetlounas saadaan juuri teidän tiloihinne sopivalla tavalla katettua. Kuljettajamme tuo lounaan sovittuna ajankohtana ja huomioimme aina erikoisruokavaliot. Helppoa ja vaivatonta, eikö?

Osoita huolenpitoa ja arvostusta yrityksille tärkeitä ihmisiä kohtaan tarjoamalla heille päivittäinen lounas!

Prandia Catering

Catering tarjoaa vireyttä ja makuelämyksiä seminaaripäivään. Tarjoilut ovat olennainen osa suuria kokouksia sekä seminaareja ja niillä on merkittävä vaikutus osallistujien viihtyvyyteen ja vireystasoon. Prandiassa itse valmistetuissa ja monipuolisissa tarjoiluissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty, joten seminaarin järjestäjä voi huoletta keskittyä omaan työskentelyynsä.

Prandian catering -palvelu huomioi tarkasti tapahtumasi tavoitteet ja yrityksesi arvot. Suunnittelemme ja toteutamme suurten tilaisuuksien tarjoilut jokaista yksityiskohtaa myöten vankalla ammattitaidolla. Me hoidamme kaikki ruokajärjestelyt puolestasi - helppoa ja vaivatonta.

Prandia Lunchering Oulunkylä, Helsinki
Prandia Lunchering Oulunkylä, Helsinki
Prandia Lunchering Oulunkylä, Helsinki
Prandia Lunchering Oulunkylä, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.