murupolku logo/Teollisuustuotteet/Laakerit Vantaa/Porin Laakeri Vantaa

Tarjoamme asiakkaillemme ns. MULTIBRAND -konseptia, jonka keskeisenä ajatuksena on, että kykenemme toimittamaan oikean tuotteen asiakkaan tarpeisiin kustannustehokkaasti ja sovittuun toimitusaikaan. Oli sitten kysymys korkealaatuisesta FAG-INA-TIMKEN-NSK-NTN-SNR-NACHI -laakerista tai edullisemmasta tuotteesta.

Valttejamme ovat laadukkaat tuotteet, kilpailukykyiset hinnat, varmat toimitukset, hyvä varasto, sekä toimivat yhteydet ulkomaisiin toimittajiimme. Porin Laakeri Oy on yksi toimialansa johtavia yrityksiä.

Vuodesta 2008 olemme toimineet valtuutettuna jälleenmyyjänä Schaeffler Groupin tuotemerkeille FAG ja INA, sekä maahantuojana TIMKEN, NSK, NTN, SNR, NACHI ja Torriani Gianni nimisille valmistajille.

Yrityksen tarina

Porin Laakeri Oy perustettiin vuonna 1979. Ensisijainen tavoitteemme oli palvella Porin alueen teollisuus- ja maatalousasiakkaiden laakeri- ja avo-voimansiirron tarpeita

Toimimme Uusikoivistontie 83:ssa vuodesta 1985 alkaen vuoteen 2011, kunnes tilat lopulta tulivat liian ahtaiksi. Tammikuussa 2012 muutimme nykyisin tiloihimme Helmentie 5:een.

Olemme perustaneet OEM-konttorin Vantaalle ja vahvistaneet joukkoamme Oululaisen Tauno Tasanto Oy:n ja Turkulaisen TekniikkaCenter Oy:n hankintojen kautta.

Porin Laakeri Vantaa, Vantaa
Porin Laakeri Vantaa, Vantaa
Porin Laakeri Vantaa, Vantaa
Porin Laakeri Vantaa, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.