PerkinElmer Finland Oy myy ja markkinoi laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja luonnontieteellistä tutkimusta, kliinistä diagnostiikkaa ja teollisuutta varten.

PerkinElmer Finland Oy myy ja markkinoi laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja luonnontieteellistä tutkimusta, kliinistä diagnostiikkaa ja teollisuutta varten. Asiakkaitamme ovat mm. yliopistot, sairaalat ja yritykset, jotka toimivat bioteknologian, terveydenhuollon, ympäristövalvonnan ja teollisuuden parissa.

Meiltä on saatavilla mittalaitteet, tutkimusreagenssit ja kulutustarvikkeet. Life Science tutkimukseen, kliinisen diagnostiikan analysaattorit ja reagenssit sekä analyyttiset instrumentit ja kulutustavarat. Tutkimuslaitteiden huolto.

Erikoistuminen

Toimitamme mittalaitteet, tutkimusreagenssit ja kulutustarvikkeet. Life Science tutkimukseen, kliinisen diagnostiikan analysaattorit ja reagenssit sekä analyyttiset instrumentit ja kulutustavarat. Tutkimuslaitteiden huolto.

PerkinElmer Finland Oy, Turku
PerkinElmer Finland Oy, Turku
PerkinElmer Finland Oy, Turku
PerkinElmer Finland Oy, Turku
Tuotemerkit
WESTERN LIGHTNING, LANCE, VANADIS NIPT, AutoDELFIA, DELFIA, CALIPER, CAMBRIDGE SOFT, CHEMAGEN, EVOTECH, NEN, PACKARD BIOSCIENCE, PERKINELMER, WALLAC, ENSIGHT

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-15:30
To
08:00-15:30
Pe
08:00-15:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-15:30
Ti
08:00-15:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä PerkinElmer Finland Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.