Palvelusaha Jäminkipohjassa

Sahaustoiminta on tarkkaa työtä mutta samalla joustavaa, koska mitat pystytään säätämään portaattomasti sahan teknisten ominaisuuksien vuoksi. Saha toimii pääasiassa tilauspohjalta ja sahatun tavaran varastot pyritään pitämään pieninä. Asiakas voi halutessaan tuoda oman tukkinsa sahattavaksi tai sopia kokonaistoimituksesta.

Palvelusahan tähänastisen toiminnan aikana monet asiakkaat ovatkin hakeutuneet luoksemme erityisesti suurirunkoisten puiden sahaukseen.

Saha on erikoistunut mm. lattialautojen ja erikoisleveiden lattialankkujen valmistamiseen. Palvelusahan tähänastisen toiminnan aikana monet asiakkaat ovatkin hakeutuneet luoksemme erityisesti suurirunkoisten puiden sahaukseen: pystymme sahaamaan runkoja, joiden halkaisija on jopa 80 cm. Sahattavat puut voidaan jakaa osiin joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Wood-Mizer-vannesahan suuren tarkkuuden ja terän ohuuden johdosta vasta sahattu puutavara on myös laadukkaampaa kuin tavallisen sirkkelisahan tuotos. Tasaisen sahauspinnan ansiosta puutavarasta saadaan höyläpintainen vain vähäisellä ainestappiolla.

Pekkalan palvelusaha, Ruovesi
Pekkalan palvelusaha, Ruovesi
Pekkalan palvelusaha, Ruovesi
Tuotemerkit
Wood-Mizer-vannesaha, Jonsereds-höylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Pekkalan palvelusaha

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.