Korkeatasoisia paperituotteita ja vahvaa osaamista

Putinki tarjoaa laadukkaita paperi- ja lahjatuotteita Helsingissä. Putingin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia paperi- ja lahjatuotteita korteista muistikirjoihin ja kalentereista paketointimateriaaleihin. Oma tuotantomme syntyy yhteistyössä kotimaisten kuvittajien, taiteilijoiden ja tunnettujen brändien kanssa.

Valikoimaamme kuuluvat kauniit muistikirjat, ihanat paperituotteet muistilapuista julisteisiin, hauskoja pelejä ja leluja sekä juhlatarvikkeita. Paperikaupastamme löydät myös käytännölliset toimistotarvikkeet sekä laajan valikoiman postikortteja taidekorteista lastenkortteihin sekä tämän päivän uutuuksiin.

Lämpimästi tervetuloa Putinkiin - perinteikkääseen paperikauppaan Karhupuiston kulmalle! Verkkokauppamme palvelee osoitteessa: www.paperikauppaputinki.fi

Paperituotteidemme jälleenmyyjät

Putingin jälleenmyyjiä ovat mm. kirjakaupat, museokaupat, tavaratalot ja erikoisliikkeet ympäri Suomea. Tuotteidemme saatavuus vaihtelee jälleenmyyjien ja alueiden kesken suuresti, varmista lähin jälleenmyyjäsi asiakaspalvelustamme.

Kortit

Kotimainen taide, design ja kuvitus muodostavat Putingin korttivalikoiman perustan. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Nanna Susi, Katja Tukiainen, PaaPii Design, Polkka Jam ja Tom of Finland. Maahantuomme myös kansainvälisiä kärkimerkkejä.

Muistikirjat & vihkot

Putingin oman tuotannon ohella maahantuomme arvostettuja merkkejä, esimerkkeinä Paperblanks, Studio Oh! ja Roger La Borde.

Kalenterit

Putingin omien kalentereiden lisäksi edustamme ulkomaalaisia laatumerkkejä, kuten teNeues ja Graphique De France.

Julisteet

Oman tuotannon Muumi ja Tom of Finland -julisteiden ohella julistevalikoimastamme löytyy Hjelmin lastenkirjakuvitusten julisteita, sekä Cavallini & Co.:n nostalgisia julistepapereita.

Lahjapaketointi

Putingin valikoimasta löytyy tyylikkäitä ja persoonallisia paketointivaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin. Lahjapaperimme ovat pääasiassa arkkipapereita.

Paperikauppa Putinki Kallio, Helsinki
Paperikauppa Putinki Kallio, Helsinki
Paperikauppa Putinki Kallio, Helsinki
Paperikauppa Putinki Kallio, Helsinki
Paperikauppa Putinki Kallio, Helsinki
Tuotemerkit
Tove Jansson, Tom of Finland, Angry Birds, Roger la Borde, Cavallini & Co., Paperblanks, PAPAYA!, Hjelm Förlag, Studio Oh!

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
11:00-18:00
Avoinna vielä 0min
To
11:00-18:00
Pe
11:00-18:00
La
10:00-16:00
Su
Suljettu
Ma
11:00-18:00
Ti
11:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Paperikauppa Putinki Kallio

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.