Lähetä viesti
Lähetä viesti

Valtakunnallinen yritysilmeen rakentaja

Neon 2 rakentaa yrityksellesi näyttävän yritysilmeen, joka näkyy ja kestää. Toimintamme perustana ovat henkilökohtainen palvelu, tuotteiden korkea laatu ja ehdoton toimitusvarmuus.

Suunnittelemme ja rakennamme kaikki valomainokset, myymälämiljööt,mainostornit,huoltoasemat ja teippaukset vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme käyttöösi täyden kattauksen osaamista. Palvelumme kattaa kaiken ideasta, projektin hallinnasta, asennukseen ja ylläpitohuoltoon kaikkialla Suomessa. Lue lisää meistä ja palveluistamme kotisivuiltamme!

Palvelut

Tarjoamme käyttöösi kattavan valomainos- ja myymäläimagopalvelun. Kokonaisuus hoituu helposti yhdellä tilauksella. Suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto – teemme kaiken takuutyönä. Kartoitamme tarpeesi, luonnostelemme, suunnittelemme ja toteutamme. Valmistamme kestävät mainoslaitteet ja asennamme ne paikalleen projektiisi sopivalla hetkellä. Lisäksi huolehdimme mainoslaitteiden huollosta. Ja ennen kaikkea: Pysymme sovitussa aikataulussa.

Tuotteemme

Valmistamme asiakkaillemme mainoslaitteet monipuolisella valikoimalla. Käytämme valmistamissamme valomainoksissa pääasiassa ympäristöystävällistä LED-teknologiaa.

Tutustu lisää tuotteisiimme!

Tuotanto

Tehtaamme koko laitekanta edustaa alan uusinta teknologiaa. Tunnemme ympäristövastuumme ja pitkälle viedyn tietokoneohjauksen ansiosta materiaalihävikkimme on erittäin vähäinen. Lisäksi huolehdimme syntyneiden jätteiden asianmukaisesta käsittelystä. Käytämme pääasiassa ympäristöystävällistä, pitkäikäistä ja energiatehokasta LED-valaistusta.

Neon2, Kuopio
Neon2, Kuopio

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu