Musta-Pekka Oy
Musta-Pekka Oy
Y-tunnus:
1030377-7
Varaa aika
Varaa aika

Yritysten palveluoperaattori - älykkään vuoropuhelun puolesta.

Päämäärämme on yritysten kommunikoinnin, työnteon sujuvuuden ja tuloksellisuuden tehostaminen. Kärkituotteemme on suosittu Mustalinja-mobiilivaihde, jossa yritys voi hallinoida täysin mobiilisti puhelinkommunikaatiotaan.

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Lisäksi laaja oma teknologiainfra ja pitkällä toimialakokemuksella varustettu tiimi tekee Mustapekasta parhaan kumppanin.

Yritys on perustettu vuonna 1995. Varhainen liiketoiminta oli Apple-tuotteiden jälleenmyynti ja konsultointi yrityksille. Yhtiön nykyiset omistajat ostivat yrityksen vuonna 2010, mistä alkoi yhtiön matka kohti operaattoriliiketoimintaa. Meillä on myös kokemusta siitä, kun hommat menevät täysin vihkoon. Oppirahat on jo maksettu, ja oppi on jalostettu asiakkaiden hyödyksi.

Nykyisin olemme notkea suunnannäyttäjä operaattori- ja kommunikaatioratkaisuiden markkinassa. Panostamme voimakkaasti käyttäjäystävällisten palveluiden sekä oman telecom-reititysalustamme tuotekehitykseen.

Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä noin 30 henkilön voimin. Liikevaihtomme on tilikaudella 2018 n. 4,3 M €. Kasvumme jatkuu myös tulevina vuosina, kasvamme kannattavasti kaikilla mittareilla.

Musta-Pekka Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu