MRC Global Oy - Maailmanlaajuista venttiiliosaamista

MRC Global on yksi maailman johtavista teollisuusventtiileiden, putkistotuotteiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista.

MRC Global (Finland) Oy on osa MRC Global –konsernia, jonka palveluksessa on 3.400 alan ammattilaista ja jonka liikevaihto on 3,6 miljardia US dollaria (2017). Yritys listautui New Yorkin pörssiin vuonna 2012.

MRC Global (Finland) Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007. Konttorimme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla lentokentän kupeessa. Yrityksemme palveluksessa on alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus sekä venttiili- että tiivistetuotteista, useilta eri teollisuuden aloilta.

Palvelemme asiakkaitamme sekä päivittäisissä tarpeissa että suurissa projekteissa. Asiakkaamme saavat kansainvälisyydestä konkreettista hyötyä kattavan tuotevalikoiman ja nopeiden toimitusten muodossa. MRC Global pitää suurta tuotevarastoa strategisesti tärkeillä alueilla.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. läppäventtiilit, palloventtiilit, luistiventtiilit, levyluistiventtiilit, istukkaventtiilit, takaiskuventtiilit, varoventtiilit, letkuventtiilit, kalvoventtiilit, toimilaitteet, säätöventtiilit, pikasokeoinnit, palkeet, suojalaitteet sekä spiraaligrafiittitivisteet.

Tarjoamiamme palveluita ovat mm. venttiilimitoitukset, toimilaiteasennukset, painetestaukset, positiivinen materiallin tunnistus (PMI) sekä venttiilien muutostyöt.

Mrc Global (Finland) Oy, Vantaa
Mrc Global (Finland) Oy, Vantaa
Mrc Global (Finland) Oy, Vantaa
Mrc Global (Finland) Oy, Vantaa
Mrc Global (Finland) Oy, Vantaa

Kokemuksia yrityksestä Mrc Global (Finland) Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.