Aidosti suomalainen terveydenhuollon tavarantoimittaja ja hankintakumppani

MedKit Finland Oyon vuonna 2008 perustettu aidosti suomalainen terveydenhuollon tavarantoimittaja ja hankintakumppani. Tarjoamme kasvavan ja monipuolisen yli 6 000 tuotteen valikoiman helposti asiakkaiden ulottuville. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman lisäksi myös kustannustehokkaita keskittämisratkaisuja, nopeaa palvelua ja asiantuntemusta. Keskittämällä hankintasi MedKitille säästät sekä työaikaa että kustannuksia. Meiltä saat organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun. Saat oikean määrän tarvikkeita, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Etsimme myös uusia tuotteita asiakkaan tarpeisiin.

Jo yli 8 000 suomalaista terveydenhuollon ja teollisuuden organisaatiota hankkii ensihoito-, ensiapu- ja turvatuotteensa kustannuksia säästäen meiltä.

Uusimpana palveluna tarjoamme MedKit Onlinea - pilvipalvelua, joka tehostaa ja helpottaa varaston hallintaa sekä automatisoi varaston täydennyksen ja tilaamisen. MedKit Onlinea voidaan käyttää mobiilisovelluksen tai selaimessa toimivan verkkosovelluksen kautta. Kysy tästä lisää asiakaspalvelustamme!

MedKit Finlandin tunnistaa laadukkaasta asiakaspalvelusta, nopeasta toiminnasta ja helposta tavasta tehdä hankintoja. Asiakas on aina keskiössä.

Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita; myös yksittäiset kuluttajat.

MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
MedKit Finland Oy, Oulu
Tuotemerkit
Lifepak, Corpuls, Zoll, Medi-Trace, Cederroth, Virve, Meret, Pax, Leatherman, Diversey, Blizzard, Pulmodyne, Ambu, Omron, Laerdal, Meber, Roche, Mediseam, KaWe, BurnFree, Led Lenser, Dräger, Riester, Boscarol, Hartwell Medical, O Two, Bedfont, Celox, Braun, Intersurgical, Weromedical, BSN Medical, Physio control, Covidien, Littmann, Mölnlycke healthcare, Weinmann

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä MedKit Finland Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.