murupolku logo/Apteekki/Apteekki Espoo/Matinkylän Apteekki
Matinkylän Apteekki, Espoo
Matinkylän Apteekki, Espoo
Matinkylän Apteekki
Matinkylän apteekki
Y-tunnus:
1386011-4

Tervetuloa Matinkylän apteekkiin!

Matinkylän apteekki tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja henkilökohtaista neuvontaa. Apteekkimme yksi tärkeimmistä tehtävistä on antaa informaatiota lääkkeistä ja niiden turvallisesta käytöstä.

Käytössänne on yliopistotason koulutuksen saanut farmaseuttinen henkilökunta, jota koulutetaan jatkuvasti uusien lääkkeiden ja tutkimustulosten tullessa markkinoille. Tervetuloa!

Palvelumme

Lääkeneuvontaa apteekeista

Apteekkimme yksi tärkeimmistä tehtävistä on antaa informaatiota lääkkeistä ja niiden turvallisesta käytöstä. Käytössänne on yliopistotason koulutuksen saanut farmaseuttinen henkilökunta, jota koulutetaan jatkuvasti uusien lääkkeiden ja tutkimustulosten tullessa markkinoille. Lisäksi apteekkimme käytössä on tietotekniikan tarjoamat informaatiolähteet. Kysy lääkkeistä, apteekissa se onnistuu.

Terveydeksi apteekista

Matinkylän apteekki seuraa jatkuvasti asiakaskunnan lääketarpeita ja kehittää sen mukaisesti toimitusvalmiuksia. Tavoitteenamme on, että asiakas saa aina haluamansa lääkkeen heti tai viimeistään seuraavana päivänä. Panostamme sekä palveluvalinnan tuotteiden että reseptilääkkeiden valikoimaan ja lisäämme myös palvelupisteitä tarpeiden mukaisesti.

Lahjaksi apteekista

Apteekistamme löytyy runsaasti myös hyödyllisiä lahjaideoita, kuten ihonhoitotuotteet ja apteekkikosmetiikka.

Tule tutustumaan laajaan tuotevalikoimaame ja palveluihimme. Apteekkiimme on helppo tulla, se sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Ison Omenan toritasolla.

Tavataan apteekissa!

Matinkylän Apteekki, Espoo
Matinkylän Apteekki, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:30-21:00
Avoinna vielä 3h 19min
To
08:30-21:00
Pe
08:30-21:00
La
09:00-19:00
Su
11:00-18:00
Ma
08:30-21:00
Ti
08:30-21:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.