murupolku logo/Majoitus/Majoitus Halsua/Lomakylä Masala

Masala - Halsuan Helmi

Yritysvieraille:

Masalasta löytyy erikokoisia kokous- ja neuvottelutiloja, joihin voi sisällyttää täydellisen catering -palvelun. Muusta ohjelmasta, kuten tanssilipuista, retkistä, tai saunaillasta kannattaa aina pyytää tarjous. Tervetuloa tutustumaan niin suuret, kuin pienemmätkin yrittäjät! Varaukset tulee tehdä kuitenkin viimeistään 2vrk ennen toivottua aikaa.

Lomamökit:

Masalan vuokramökit sijaitsevat omalla alueellaan lomakylän eteläpäässä. Täällä mökkiasukkailla on oma rauha ja kuitenkin kaikki palvelut lähellä.

Mökit 1-9 on varustettu kahdella/neljällä vuodepaikalla, jääkaapilla ja kahvinkeittimellä. Mökeissä 10-12 on parivuode & vuodesohva, sekä juokseva vesi. Kaikki mökit on kalustettu (pöytä, tuolit) ja niissä on pieni terassi, sekä sähkölämmitys. Mökit 10 ja 12 voidaan myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi isommalle porukalle.

Yöpyjille:

Majoitusvaihtoehtoja Masalassa ovat asuntoautot/-vaunut, lomamökit sekä telttailu. Alueelta löytyy useita grilli-/keittokatoksia ja suihkutiloja, joita voi vierailun aikana vapaasti hyödyntää. Myös yleiset saunavuorot ovat teitä varten.

Ravintola:

Masalassa palvelee ravintola anniskeluoikeuksin. Tarjolla on niin ruoka-annoksia kuin virvokkeitakin. Kesäaikana pidämme pizzabuffaa joka viikonloppu. Tilauksesta tehdään myös lounas sekä aamiainen.

Meillä on myynnissä Young Living -sarjan huippulaadukkaita öljyjä. Sinulla on mahdollisuus tutustua tuotteisiin ja keskustella niiden hyödyistä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lomakylä Masala, Halsua
Lomakylä Masala, Halsua
Lomakylä Masala, Halsua
Lomakylä Masala, Halsua
Lomakylä Masala, Halsua
Tuotemerkit
young living

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Lomakylä Masala

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.