murupolku logo/Viestintä/Käännöstoimisto Turku/Lingsoft Language Services Oy
Lingsoft Language Services Oy, Turku
Lingsoft Language Services Oy, Turku
Lingsoft Language Services Oy
Lingsoft Language Services Oy
Y-tunnus:
0961030-7

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo

Lingsoft Language Services Oy on Suomen suurin yksityisomisteinen kielipalvelutoimisto. Lingsoft tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kirjoitettuun ja puhuttuun kieleen liittyviä palveluja ja ratkaisuja.

Palveluvalikoimamme on kattava. Toimitamme asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa kielipalvelut aina verkkosivujen, raporttien, tiedotteiden, tilinpäätösten, sopimustekstien ja koulutusmateriaalien käännöksistä markkinointitekstien adaptointiin, ohjelmistotuotteiden käyttöliittymien lokalisointiin ja monikieliseen, julkaisuvalmiiseen tuote- ja käyttäjädokumentaatioon.

Toimitamme myös tekstityspalveluita, kielikonsultaatiota, sanasto- ja terminologiapalveluista, indeksointia, annotointia sekä myös muita kieliteknologiaan liittyviä palveluita.

Lingsoft on kokenut ja luotettava käännöspalvelujen toimittaja: meillä on yli 20 vuoden kokemus Suomen julkishallinnon ja opetusalan tekstien, sekä lakitekstien, talousalan ja teknisten tekstien käännöksistä ja kielentarkistuksista, ohjelmisto- ja Web-lokalisoinnista sekä EU-tekstien kääntämisestä.

Käännämme vuosittain yli 120 eri kieliparille yhteensä yli 50 miljoonaa uutta sanaa.Lingsoft-ryhmässä työskentelee yli 100 kielialan ammattilaista.

Laadukkaiden käännöspalvelujen lisäksi Lingsoftin vahvuutena on sen vankka ja monipuolinen kieliteknologiaosaaminen. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä sanasto- ja terminhallintaratkaisuja, brändikielen tarkistimia ja muita kielen analysointiin, prosessointiin tai tuottamiseen liittyviä palveluja.

Lingsoft Language Services Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.