Laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua Mikkelissä

Let's Go Taksi Mikkelin kuljettajilla on vuosikymmenten ammattitaito ja kokemus kuljetuspalveluista. Kuljetamme päivittäin satoja asiakkaita. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla, johon kuuluvat sedanit, farmarit sekä pienet ja suuret tilataksit. Huolehdimme ammattitaidolla myös pyörätuoli- ja paarikuljetuksista. Tarjoamme tarvittaessa myös tavarankuljetusta.

Tilauspuhelun hinta on 1,17 /puh. + 0,68 /min + pvm/mpm.

Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määränpäässäsi tiettynä aikana tai tarvitset erikoisvarusteltua taksia, suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Aikaiset aamukyydit suositellaan varaamaan edellisenä päivänä.

Erityistoiveet

Taksikyytiin liittyvistä erityistoiveista on hyvä mainita heti tilauspuhelun alussa. Näin varmistamme, että asiakas saa oikeanlaisen taksin, joka pystyy toteuttamaan toivotunlaisen kuljetuksen.

Let’s Go kohti uutta

Tänä päivänä Mikkelin Ulataksi Oy on neljänkymmenenkuuden (46) taksiautoilijan omistama osakeyhtiö. Omistajastrategian mukaisesti yhtiö tuottaa asiakkailleen turvallista, luotettavaa ja laadukasta taksipalvelua. Meillä on 55 autoa ja yli 100 kuljettajaa.

Taksiala on murroksessa ja uudistusten myötä myös Mikkelin Ulataksi katsoo eteenpäin kehittäen palveluistaan monipuolisempia huomioiden muuttuvia asiakastarpeita. Erotumme markkinoista laadukkuutemme ansiosta: kaikki kuljettajamme ovat sitoutuneet laatulupaukseemme allekirjoittamalla laatusopimuksen.

Tulevaisuuden visiomme on tehdä taksin käytöstä asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta, helppoa ja turvallista mukavuudesta tinkimättä.

Let's GO Taksi Mikkeli, Mikkeli
Let's GO Taksi Mikkeli, Mikkeli
Let's GO Taksi Mikkeli, Mikkeli

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.