Iloa ja eteenpäin vievää voimaa

Asiakkaan ehdoilla valmiiksi mietityt kotimaiset ja ainutlaatuiset energiaratkaisumme säästävät luontoa ja lompakkoa sekä auttavat arjen sujumista tulevaisuudessakin. Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja sekä energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin.

Konsernin muodostavat Leppäkoski Group Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy (sähkönjakelu), Leppäkosken Energia Oy (sähkönmyynti) ja Leppäkosken Lämpö Oy (kaukolämpö ja maakaasu).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Energiaa, jolla on juuret

Me olemme aina olleet sitä mieltä, että parhaat tarinat tehdään yhdessä. Menestys syntyy, kun jokainen kantaa kortensa kekoon. Leppäkosken kehittyneet ja kestävät energiaratkaisut luodaankin aina sekä ihmisiä että ympäristöä ajatellen.

Meillä osaaminen ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Tahdomme varmistaa, että tulevaisuudessakin arkesi on sujuvaa, energiakulusi edulliset ja ympäristösi voi hyvin. Siksi valjastamme kaiken energiamme siihen, että voimme tuoda asiakkaillemme entistä enemmän iloa ja eteenpäin vievää voimaa.

Leppäkoski, Ikaalinen

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Leppäkoski

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.