Laatukeskus Excellence Finland, Espoo
Laatukeskus Excellence Finland, Espoo
Laatukeskus Excellence Finland
Laatukeskus Excellence Finland Oy
Y-tunnus:
0592407-7

Suomalaisen kilpailukyvyn puolesta

Suomi tarvitsee menestyjiä voidakseen hyvin. Laatukeskus on olemassa, jotta huomisen lehdestä voisimme lukea enemmän menestystarinoita organisaatioista ympäri Suomen. Globaalissa maailmassa kun emme voi kilpailla hinnalla, mutta laadulla voimme. Tavoitteenamme on menestyvä Suomi, jonka kilpailukyky on rakennettu kestävälle pohjalle. Visiomme saavuttaminen vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä.

Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on jo puolen vuosisadan ajan edistänyt laatuajattelua maassamme. Me laitamme kädet saveen joka päivä, jotta jäsenemme ja asiakkaamme pk-yrityksistä globaaleihin pelureihin ja julkisen sektorin toimijoihin menestyvät. Näin pääsemme yhdessä lähemmäs kansallista tavoitettamme, onnistuminen kerrallaan. Verkostoissamme saatamme yhteen lähes 500 jäsenorganisaatioita sekä tuhansia laatuammattilaisia ja -vaikuttajia ympäri Suomen. Tarjoamme heille tietoa, uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja laadun kehittämiseen. Harvalla on varaa olla kuulumatta tähän yhteisöön.

Kilpailut

Vuodesta 1991 asti olemme järjestäneet Excellence Finland -kilpailua ja viimeisen viiden vuoden aikana kansainväliseksi kilpailuksi kasvanutta Vuoden laatuinnovaatio -kilpailua.

Laatukeskus Excellence Finland, Espoo