Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kuljetukset, Nostot, Pyöräkone ja Trukkipalvelut yli viiden vuosikymmenen kokemuksella

Monipuolinen kuljetusten ammattilainen

Asiakassuhteemme ovat pitkiä, sillä pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Näistä syistä asiakkaamme ovat valinneet meidät uudestaan vuosi vuoden jälkeen.

Kuljetuksissa ja muissa palveluissa pyrimme tekemään työmme suomalaisen tehokkaasti ja varmasti. Takaamme toimintamme hyvällä toiminnan ohjausjärjestelmällä, jota olemme kehittäneet jo viisi vuosikymmentä.

Emme ole edullisin, emmekä myöskään kallein. Olemme kaikin puolin hyvä kuljetusalan yritys, ja tehtävämme on palvella asiakkaidemme liiketoimintaa niin hyvin kuin osaamme.

Kuljetusliike Rahikkala Oy on toiminut jo viiden vuosikymmenen verran, ja yrityksemme on jatkuvassa kasvussa. Tällä hetkellä palvelemme asiakkaitamme 9 työntekijän voimin, ja palvelualueena on pääsääntöisesti Jyväskylän seutu. Kun tarvitsette luotettavaa ja kokenutta kuljetusyritystä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Kuljetusliike Rahikkala Oy, Jyväskylä
Kuljetusliike Rahikkala Oy, Jyväskylä
Kuljetusliike Rahikkala Oy, Jyväskylä
Tuotemerkit
Nosturi, Palfinger, Hiab, Maansiirto, Lumenajo, Hiekoitus, Työmaalogistiikka, Logistiikka, Maanrakennus, Harjaus, Auraus, Pyöräkuormaaja, Nostokuljetus, Nosturiauto, Koukkulavetti, Jätelava, Roskalava, Pyöräkuormaajatrukki, Nostopalvelu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Kuljetusliike Rahikkala Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.