Moderni kokous- ja tilausravintola Krog16

Ravintola Krog 16 on moderni kokous- ja tilausravintola Munkkisaarenkadulla. Sijainti Telakan kyljessä tuo oman kontrastinsa rujon ympäristön ja herkän annoskauneuden välille. Nimi juontaa juurensa sanasta Krog, joka viittaa skandinaaviseen keittiöön. Tarjoilemmekin skandinaavisia klassikoita omalla, modernilla tvistillään tuoden lisäksi vivahteita Ranskasta sekä Espanjasta. Keittiön sydämenä hohkaavan puuhiiligrillin ympärille on kerääntynyt alansa huippuja, mm. entinen Suomen kokkimaajoukkueen jäsen.

Ravintolan näyttävä ja moderni sali on varattavissa 20-80 henkilön illallisille. Tiloista löytyy lisäksi kaksi 75m² kabinetti- ja juhlasalia, jotka yhdistettäessä saamaan upea ja muokattavissa oleva 150m² sali. Juhlat sekä yritystapahtumat järjestyvät loistavasti kabinettisalien myötä aina 200 henkilön tilaisuuksiksi.

Arkisin tarjoilemme laadukasta ja maittavaa lounasta, muina aikoina ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Lounas ma-pe klo 11:00-14:00

Kabinetit & Yksityistilaisuudet

Ravintolan Modernin ja viihtyisän salin lisäksi tiloista löytyy kaksi 75 neliön kokous- ja juhlasalia, jotka ovat helposti muokattavissa sekä yhdistettävissä yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Tilat voidaan lisäksi yhdistää ravintolan ruokasalin kanssa, joka mahdollistaa tilaisuudet aina 200 henkilön tapahtumiin asti.

Meillä järjestät onnistuneet ja sujuvat yksityistilaisuudet. Kokouspaketeista lisää kotisivuillamme.

Soittele tai laita viestiä, suunnitellaan teidän toiveidenne mukainen tilaisuus!

KROG 16, Helsinki
KROG 16, Helsinki
KROG 16, Helsinki
KROG 16, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.