Koolle Oy - Konseptitoimisto

Koolle Oy on Salossa sijaitseva konseptitoimisto, joka järjestää innovatiivisia tapahtumia, toimivia ja tehokkaita kokouksia ja toteuttaa mieleenpainuvaa markkinointia ja edustavia kotisivuja.

Osaamistamme ovat ihmisten, palvelujen ja ajatusten yhdistäminen. Ideoimme, muotoilemme, suunnittelemme ja toteutamme aitoja kohtaamisia ja löydämme lisäarvoa asetettujen tavoitteiden lisäksi. Luovan otteen lisäksi arvostamme käytännöllisyyttä ja katsommekin, että kaikki tarvitsemasi osat toimivat tekniikkaa myöten.

Tutustu kotisivuillamme kattavaan portfolioomme ja ota yhteyttä!

Tapahtumapalvelut

Oletko järjestämässä tapahtumaa - pientä tai suurta? Haluatko varmistaa pääsyn tavoitteeseen ja hyödyntää tilaisuutta mennä vielä senkin yli? Mietitkö, miten eri osallistujaryhmät huomioidaan mahdollisimman kattavasti?

Tapahtuman järjestäminen on usein osa yrityksen markkinointia ja se kannattaa aina valjastaa tukemaan muitakin tavoitteita - tehokkaimmin nämä toteutuvat, kun pyrkimys niihin on huomioitu jo valmisteluvaiheessa. Sjuunnittelemme ja tuotamme kaiken kokoiset tapahtumat pienistä kohtaamisista suuriin kokemuksiin.

Konseptointi

Oletko aloittamassa jotain uutta? Mietitkö vielä, mistä lähteä liikkeelle ja miten toteuttaa kaikki käytännössä? Kaipaatko sparrausta ja kaveria matkalle - sellaista, joka katsoo projektiasi ihmisläheisten myyntilasien läpi? Miten varmistaa, että myös asiakas ymmärtää tuotteesi merkityksen ja tekee ostopäätöksen? Lähestymme konsepteja ihmisen kohtaamisen näkökulmasta ja keräämme kuhunkin projektiin siihen tarvittavan tiimin. Vahvat verkostomme auttavat löytämään juuri oikeat henkilöt. Saat meiltä avun koko matkalle suunnittelusta lanseeraukseen ja markkinointiin sekä seurantaan ja jatkokehitykseen.

Kokouspalvelut

Oletko uudistamassa kokouskäytäntöjänne? Haluatko tarjoilla tärkeille osallistujille parasta kuvaa teistä? Onko teillä jo omaksuttu etä- ja hybridikokoukset? Kokoukset ovat tärkeä osa liike-elämää ja viimeistään nyt on aika ottaa etäosallistuminen todella huomioon osana sujuvaa liike-elämää ja on erityisen tärkeää määritellä, miten etä-, hybridi- ja läsnäkokoukset jatkossa hoidetaan. Me autamme valitsemaan parhaat työkalut ja luomaan ohjeistukset niin omalle henkilöstölle, kumppaneille kuin asiakkaillekin.

Mainostoimistopalvelut

Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? On tärkeää, että jakamanne materiaali ja visuaalinen läsnäolonne kuvastaa juuri yrityksenne tärkeitä arvoja, vaalii visiotanne ja tukee strategiaanne. Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut kustannustehokkaasti. Valitsemme käytettävän teknologian tarpeen ja budjetin mukaan ja laadimme sisältösuunnitelman asiakkaan etua tavoitellen. Luomme myös ilmeet, sosiaalisen median tilit ja valmistamme printtiaineistot - upea kumppaniverkostomme takaa laadukkaan lopputuloksen. Markkinointimateriaalien tarkoitus on tuottaa lisämyyntiä, sitä me tavoittelemme sinulle!

Koolle Oy, Salo
Koolle Oy, Salo
Koolle Oy, Salo
Koolle Oy, Salo
Koolle Oy, Salo
Koolle Oy, Salo

Kokemuksia yrityksestä Koolle Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.