YRITYSKUVAN RAKENTAMISEN PALVELEVA AMMATTILAINEN

Intergift Finland Oy:llä on 30 vuoden kokemus liike- ja mainoslahjojen myynnistä, suunnittelusta sekä toteutuksesta. Aktiivinen messuilla käynti, yhteistyö eri alojen järjestöjen kanssa, Kauko-idän kontaktit sekä verkostoituminen pitävät Intergiftin ajan hermoilla. Suunnittelemme valmistajien kanssa asiakkaille yksilöllisiä mainos- ja liikelahjoja ajan trendien mukaisesti huomioiden ekologisuuden, ympäristön sekä yhteiskuntavastuut. Vahva kotimaisten sekä ulkomaisten tavaranvalmistajien verkosto perustuu pitkäaikaiseen sekä luottamukselliseen yhteistyöhön.

EDUSTA BRÄNDIÄSI - BE YOUR BRAND

Ihmisten välisissä tapaamisissa syntyy suhteita. Suhteista syntyy liiketoimintaa. Olipa kyseessä asiakastapaaminen, messut tai sattumanvarainen kohtaaminen, se voi olla ratkaisevan tärkeä liiketoiminnallesi. Ja kun kaikissa tilanteissa edustat brändiäsi niin että se tuntuu sisäisesti ja näkyy ulkoisesti, pääset paremmin tavoitteisiisi.

Inspiroidutaan yhdessä - mitä kaikkea voimme tehdä ja mikä toimisi parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla teidän tapauksessa.

Haluamme näyttää, miten brändinäkyvyyttä voidaan lisätä arjessa ja miten tärkeää on, että brändi näkyy ennen liiketapaamisia, niiden aikana ja niiden jälkeen.

Brändäämisiin!

Yrityksen tarina

Tarinamme alkoi 30 vuotta sitten Munkkiniemestä, jonne Ollin isä Antti Leinonen perusti mainos- ja liikelahjayrityksen Intergift Finland Oy:n.

Jo muutaman vuoden kuluttua otti ohjat käsiinsä nykyinen toimitusjohtaja Olli Leinonen. Yritys kasvoi tasaiseen tahtiin ja pian olikin jo edessä muutto nykyisiin tiloihimme Ruosilantielle Konalaan.

Intergift nettisivut avattiin ensimmäisten joukossa ja samalla otettiin käyttöön sopimusasiakkaille suunnatut uudet palvelut kuten varastointi-, rahoitus-, ja sähköinen laskutus - Full Service Concept - olemme siis Täyden Palvelun Liikelahjatalo.

Tarinamme jatkuu edelleen ajatuksella On ilo antaa ja saada lahjoja - tapaamisiin!

Intergift Finland Oy / New Wave Profile, Helsinki
Tuotemerkit
Be Your Brand, Iittala, Texstar, Tempur, Tailor, Tactic, Suunto, Sidoste, Samsonite, Sagaform, Reisenthel, ProJob, Post-it, New Wave, Menu, Majamoo, Led Lenser, Fare, Kungs, Joseph Joseph, Harvest, Helly Hansen, Halfar, Essey, Fazer, Globe Hope, Cottover, Clique, Petzl, Maglite, Camelbak, Buff, Cutter & Buck, Leatherman, Bic, Craft

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu