Hava Oy - monipuoliset palvelut LVI-töiden asennuksiin

Hava Oy tarjoaa monipuoliset palvelut LVI-töiden asennuksiin. Kokeneet asentajamme suorittavat työt ammattitaidolla ja hyvällä nykyaikaisella kalustolla.

IV-asennus

Toteutamme ilmastoinnin asennukset kaiken kokoisiin kohteisiin, sekä toimimme omissa kohteissamme IV-työnjohtajana.

IV-mittaus

Teemme kaikissa omissa urakoimissamme kohteissa itse mittaus- ja säätötyön. Mittausmenetelmänä käytämme pääsääntöisesti suhteellista mittausta, jolla saadaan kanavisto tasapainoon välttäen liiallista painetta, sekä äänitasot mahdollisimman pieniksi. Toteutamme myös kanavien painekokeet.

IV-puhdistus

Pääsääntöisesti puhdistamme koneellisia ilmanvaihtojärjestelmiä. Käytössämme on nykyaikainen kattava kalusto, joka mahdollistaa hyvän lopputuloksen. Puhdistuksissa käytämme vain omaa henkilökuntaa, jolla saavutamme luotettavan lopputuloksen.

Ilmalämpöpumput

Tarjoamme Scanofficen tuotevalikoiman, joihin kuuluu myös Mitsubishi Electric. Maahantuojamme tarjoaa kattavan valikoiman kaikkiin jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin.

Asentajamme ovat suorittaneet lämmityslaiteasentajan ammattitutkinnon, joka vaaditaan kylmäaineita sisältävien laitteiden asentamiseen (ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput). Yrityksellä on S3 sähköpätevyys laitteen asennuksiin ja korjaustöihin.

Sähköasennus

- S1 urakointioikeudet

-

Yhteydenotto

Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Voit tutustua myös lisää yritykseemme sivuiltamme linkistä

Tuotemerkit
Scanoffice, Mitsubishi Electric

Kokemuksia yrityksestä Hava Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.