Palveleva autotarvikeliike Joensuussa

Meiltä saat parasta palvelua autoon kuin autoon! Kaikki tarvitsemasi varaosat ja lisävarusteet, nopeasti ja luotettavasti suoraan hyllystä. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat osat kaikenikäisiin ja -kokoisiin diesel- ja bensiiniautoihin. Tarjoamme muun muassa alusta-, moottori- ja jarruosat, iskunvaimentimet, sähkötarvikkeet, akut, laturit, startit, anturit, sytytys- ja polttoainejärjestelmien osat, sähkölämmittimet, kemikaalit, voiteluaineet, suodattimet, polttimot, valaisimet, korinosat, työkalut sekä renkaat ja automaalit. Tutustu myös verkkokauppaamme.

Palvelemme kattavasti myös yritysasiakkaita

Palvelemme kattavasti myös auto- ja korjaamoalan yrityksiä. Tarjoamme muun muassa laadukkaat ja kilpailukykyiset varaosat, tukkumyynnin, nopeat varaosatoimitukset suoraan ovelle, koulutukset, korjaamoalan laitteet, testerit ja teknisen tuen, sekä erikois- ja ammattityökalut

Toimitukset ovellesi

Toimitamme tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopeasti valitsemaasi paikkaan. Joensuun ja Kiteen lähiympäristössä toimitusaika on alle kaksi tuntia. Muualle Suomeen toimitamme osat viimeistään seuraavana päivänä. Kysy lisää myyjiltämme.

Laadukasta korjaamo- ja huoltopalvelua

Meillä on laaja verkosto laadukkaita yhteistötyökorjaamoja, joiden henkilökunta antaa takuun tekemälleen työlle ja asentamilleen osille. Löydät korjaamot verkkosivuiltamme.

Fixus-ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Fixus Center Joensuu, Joensuu
Fixus Center Joensuu, Joensuu
Fixus Center Joensuu, Joensuu
Fixus Center Joensuu, Joensuu
Fixus Center Joensuu, Joensuu
Tuotemerkit
K27, Mobil, Varta, Liqui Molym, Castrol, King, Champion, Shell, Neste Oil, Motul Fluid force, CRC, King Pro Tools, Carlake, Motip, Auto Glym, Sika, Scachs, Lesjöfors, KYB, FERODO, BOSCH, WAHLER, INA, gates, Road House, NK, Brembo, Hengst, Mahle, Bilstein, Gedore, Bosch, Boxo, Skil, Masters, Laser, Calix, Defa, Ehlsock, Atera, Westfalia, Thule, Eberspächer, Webasto, Blaupunkt, Lucas, Osram, Philips, X-vision, Sim, Nordic Lights, Talmu, Euroglobe, Hankook, Exide, Rensi, Deca, CTEK, fixus

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
09:00-15:00
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Fixus Center Joensuu

piilota/avaa sisältö
4.3
 / 5
(4)
Tuuli
26.10.2019
Pääosin kaikki sujuu hyvin!
Vuosien kokemuksen jälkeen kokemukseni ovat hyviä. Tosin niihin vaikuttaa paljon suhde isännöitsijään/talonmieheen. Kummallakin suuri merkitys asukkaiden tyytyväisyys kokemuksiin. Ihan aina ei muisteta, että asukas on asiakas, jota täytyisi osata kohdella asianmukaisesti. Mutta onneksi näin on harvoin. Pääsääntöisesti kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti!

Sirpa
26.10.2019
Huolto pelaa, infoihin selkeyttä
Huolto pelaa ja on ystävällistä palvelua. Se, mikä laski nyt pisteitä on, että informointi asioista on epäselvää. Viikolla esim.tuli ilmoitus, että asuntoni vuokra säilyy ennallaan ensi vuonnakin. Kuitenkin asuntoni vuokrakulut nousivat 8,60€/kk.

Reijo
24.10.2019
Toimii hyvin,ei moitittavaa.
Asiat hoidetaan sovitulla tavalla. Huolto toimii moitteettomasti. Isännöitsijän kanssa on helppo neuvotella asioista. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

25.10.2019Fixus Center Joensuu
Kiitos palautteestasi!

Jorma
22.10.2019
Mikalo on kotimme
Käsitykseni on, että Mikalo hoitaa vuokranantajan tehtävät kiitettävästi: tilojen hoito, huollot, piha-alueiden hoito ja asukasyhteydet hoituvat kädenkäänteessä - tarvittavan henkilön saa kiinni nopeasti niin tstolta kuin maastostakin. Rakennusomaisuuden suunnitelmallinen korjaus ja huolto saavat erityiskiitokseni! Eikä vähäisin seikka ole sekään, että asumiskustannukset ovat - toisin kuin alalla yleensä - onnistuttu pitämään jo pitkään kohtuullisina: eilen tipahti ensi vuodelle 0-linjan vuokrantarkistuspaperi!

22.10.2019Fixus Center Joensuu
Kiitos palautteestasi! Hienoa, että viihdyt Mikalon asunnossa.