Huomisen henkilöstötalo

Citywork on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstö- ja palvelutalo, joka on perustettu vuonna 2006. Cityworkillä on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joista pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta sekä palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme koko Suomessa. Citywork kuuluu Citywork -konserniin, minkä alla toimivat liiketoimintalinjat Citywork Henkilöstöpalvelut, Citywork Avustajapalvelut, Citywork Logistiikka- ja resursointiratkaisut, yrittäjävetoinen HR-Yhtiöt sekä rakentamisen toimialaan keskittyvä Projektivoima.

Räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Paikalliset asiantuntijamme ovat henkilökohtaisesti apuna asiakkaidemme henkilöstötarpeiden varmistamisessa. Olemme rakentaneet digitaaliset prosessit vahvistamaan toimintaamme, jotta pystymme vastamaan työvoimatarpeisiin tehokkaasti ja nopeasti.

Citywork-konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 21 miljoonaa euroa. Citywork on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta.

Palvelumme:

Rekrytointi

Henkilöstövuokraus

Ulkoistus

Resursointi

www.citywork.fi

www.avustaja.fi

www.logistiikkaratkaisut.fi

www.hryhtiot.fi

www.projektivoima.fi

Citywork Oy, Turku
Citywork Oy, Turku
Citywork Oy, Turku
Citywork Oy, Turku
Citywork Oy, Turku

Kokemuksia yrityksestä Citywork Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.